DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Margele din pescari vechi din lemn
Cred că multe case au dame de lemn, pe care nimeni nu le-a jucat de mult timp din cauza faptului că sunt confuze, iar suma rămasă acum nu este suficientă. Găsind o cutie cu dame de la bunica mea pe un raft, am avut o idee minunată - să fac din ele mărgele minunate. După ce m-am asigurat că bunica mea nu mai avea nevoie de ele, am procedat să realizez ceea ce îmi plănuisem.

Pentru a crea mărgele minunate mi-a luat:
- o mulțime de știfturi - lipi de fier cu o buclă la un capăt;
- 7 dame;
- mai multe ca mărime și culoare diferită a mărgelelor din lemn;
- un lanț mic;
- pietre naturale pentru pandantiv.
Din materialele de care aveam nevoie:
- sfarcuri;
- clesti;
- Awl.

Margele din dame de lemn vechi


Primul lucru pe care l-am făcut a fost să creez semifabricate din dame. Apăsând cu ușurință bârlogul cu un arc, am făcut găuri pe ambele părți. După aceea, am introdus știfturile în găurile făcute și le-am rulat astfel încât cele două bucle să fie conectate și să se obțină o fixare fiabilă. Apoi a procedat la fel cu toate mărgelele de lemn. Dacă mărgelele de lemn sunt prea mari, este mai bine să le separați pe ambele părți cu îmbrățișări, atunci acestea nu se vor încadra și în general aspectul lor va fi mai estetic.

Margele din dame de lemn vechi


Începem asamblarea mărgelelor noastre. Luăm un sabru ușor și introducem un inel în suportul pregătit. Cu acesta, conectăm un verificator cu un lanț.

Margele din dame de lemn vechi


La capătul opus al lanțului nostru atașăm un alt verificator pentru simetrie.

Margele din dame de lemn vechi


Apoi, la cea de-a doua montura de pe checker, ne agățăm din nou de inel și agățăm un mic și mărgele ușor din lemn. În continuare, cu ajutorul inelului, prindem o mărgea mare și întunecată și din nou una mică. Completăm compoziția cu un sabru întunecat.

Margele din dame de lemn vechi


În mod similar, faceți următorul gol și terminați-l cu un sabru ușor. În continuare, facem pandantivul. La găurile făcute pe părțile laterale ale verificatorului, am adăugat încă două lângă unul dintre ele. În aceste găuri am atârnat lanțuri de pietre naturale multicolore.

Margele din dame de lemn vechi


Agățăm pandantivul cu ajutorul unui inel la o mărgea mare și întunecată și îl agățăm de o mărgelă mică. În același inel care conecta mărgelele mari și mici, ne agățăm de a doua perlă de lumină și terminăm cealaltă parte simetrică cu prima perlă.
S-a dovedit minunate etno-margele care se vor potrivi perfect cu orice haine. Poate fi purtat cu articole bej sau maro, și cu un tricou alb și blugi. Puteți experimenta în diferite moduri.

Margele din dame de lemn vechi


Puteți combina dame în două culori cu margele din lemn colorate, apoi vor juca distractiv și vor adăuga starea de spirit în garderoba dvs. de zi cu zi.

Margele din dame de lemn vechi
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat