DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Decor cu cadru auriu
Rama foto este frumoasă un cadou, mai ales dacă este făcută manual. Până la urmă, nimeni altcineva nu mai are așa ceva. De fiecare dată, privind-o, o persoană își va aminti de tine. Puteți face mai multe lucruri similare și de fiecare dată când nu știți ce să oferiți, puteți prezenta cadrul propriei producții.

Decor de rame de aur


Pentru a realiza un cadru elegant de aur, avem nevoie de:
• Rama din lemn simplu
• Adeziv (puteți „Moment”)
• Vopsea spray de aur (o puteți cumpăra la magazine de hardware)
• Orice mărgele pe care le aveți disponibile. Dacă nu, puteți vedea haine vechi sau păr de păr. Cu siguranță multe dintre ele au niște margele, strasuri etc.

Decor de rame de aur


În primul rând, îndepărtați ușor partea din spate a cadrului

Decor de rame de aur


Scoatem paharul și îl dăm totul deoparte, astfel încât să nu se amestece și să nu se murdărească

Decor de rame de aur


Întoarceți cadrul spre noi

Decor de rame de aur


Aplicați lipici doar pe o parte

Decor de rame de aur


și începe să lipesc mărgelele. Deoarece vom colora totul până la urmă, nu trebuie să fim atenți la culoarea mărgelelor. Este de dorit ca, în forma lor, mărgelele să fie amplasate armonios în jurul întregului perimetru al cadrului. Când folosiți „Momentul”, există o mare probabilitate de a vă murdări mâinile. Prin urmare, cel mai bine este să lucrați cu mănuși. De asemenea, este mai bine să lipiciți mărgelele folosind pensete, astfel încât să nu se lipească de degete.

Decor de rame de aur


Lipirea mărgelelor pe o parte

Decor de rame de aur


Aplicați lipici pe partea următoare a cadrului. Dacă utilizați clei pe moment, ca în acest caz, trebuie să lucrați foarte repede, deoarece se usucă destul de repede.

Decor de rame de aur


În mod similar, margele de lipici pe această parte a cadrului

Decor de rame de aur


Ajungând la a treia

Decor de rame de aur


Și a patra parte a cadrului

Decor de rame de aur


Drept urmare, obținem un cadru destul de colorat și frumos. Poate fi lăsat în această formă, va arăta grozav. Dacă doriți să terminați lucrarea până la sfârșit, va trebui să așteptați o zi până când lipiciul se usucă bine, astfel încât mărgelele să se țină ferm de cadru. Înainte de a picta cadrul, trebuie să purtați ceva vechi din îmbrăcăminte, un bandaj de tifon și mănuși de cauciuc pe mâini. Trebuie să pictați într-un loc ventilat: în curte sau pe balcon. Mai întâi se aplică primul strat, după o jumătate de minut - al doilea strat de vopsea. Cadrul pictat ar trebui să rămână pe balcon pentru exact o zi, astfel încât vopseaua să se usuce, iar mirosul său are timp să se intemple.

Decor de rame de aur


Și, în final, putem observa rezultatul final al lucrării - un cadru de aur. S-a dovedit foarte bine. Un astfel de cadou nu îi va fi rușine să le dea prietenilor și rudelor pentru vacanță. Mai mult, aceasta este o adevărată exclusivitate! Puteți pune în ea cea mai reușită fotografie a persoanei de ziua de naștere sau fotografia comună cu el.
Comentarii (2)
 1. radomila
  #1 radomila vizitatori 4 iunie 2013 16:29
  0
  Mi-a plăcut mai bine fără să pictez.
 2. feelloff
  #2 feelloff vizitatori 7 iunie 2013 13:03
  0
  Sunt de acord, fără a picta, de asemenea, este foarte frumos și original râs

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat