DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Carte poștală" Floare cu o surpriză "
O floare frumoasă pe o tulpină cu o fotografie sau o dorință în interior arată originală, dar pentru a face rapid și deloc scump! Și dacă faceți mai multe dintre aceste cărți de flori simultan și scrieți o dorință bună în fiecare dintre ele, primiți o mulțime de dorințe, care în timpul vacanței pot sta pe o masă într-o vază de hârtie!
O astfel de floare drăguță sau o grămadă de flori pot fi prezentate bărbatului iubit, prietenei, mamei, bunicii, profesorului pentru orice vacanță!
Realizarea unei cărți de flori este foarte simplă și chiar un copil mic o poate face. Primul și cel mai important lucru este să faceți un șablon de flori. Te poți gândi la tine sau îl poți folosi pe cel propus. Tipul de floare poate fi complet diferit: o lalea, un trandafir, o mușețel ... totul depinde de imaginația și creativitatea ta! Acum vom face o floare sub formă de lalea.

Pentru a face o carte de flori cu propriile mâini, trebuie să pregătiți următoarele materiale:
- carton color - 1 foaie, este necesar pentru mugure;
- hârtie colorată - 1 coală, ar trebui să fie culoarea unei foi de carton și este necesară pentru a realiza lipirea în interiorul cardului;
- 1 foaie de hârtie verde pentru tulpină și frunze;
- hârtie de imprimare albă - 1 coală, este necesară pentru desenarea unui șablon;
- lipici (mai bine lipici lipici, va fi mai convenabil);
- foarfece și cuțit de papetărie;
- un simplu creion și o radieră.

Carte poștală


Pentru început, după cum am menționat mai sus, este necesar să se realizeze un șablon. Puteți schița desenul șablonului pe o foaie de hârtie tipărită sau puteți imprima șablonul de lalea oferit de noi.

Carte poștală


Șablonul trebuie tăiat și apoi înconjurat pe spatele foii de carton. Carton pentru asta speculă oricine va face, însă, tonifiat cu gofrare va arăta mult mai eficient și mai avantajos. (În fotografie, partea din spate a cartonului este roșie, la fel ca în procesul de confecționare a cartonului cu flori, nuanțat cu gofrare și este pe două fețe).

Carte poștală


Acum poate fi tăiat semifabricatul de carton color.

Carte poștală


Golul trebuie să fie îndoit pentru a obține un mugure de flori. Dacă după aceea, undeva pe interiorul cartonului sau orice defect va deveni vizibil, va trebui să fie tăiat. Dacă dintr-o dată floarea s-a dovedit a fi unghiulară, atunci colțurile pot fi tăiate lin și precis.

Carte poștală


Deci, floarea este gata, du-te la frunze. Dintr-o foaie de hârtie verde trebuie să tăiați o fâșie în lungimea foii, cu lățimea de aproximativ 2 sau 3 cm. Ungeți banda cu lipici pe o parte. Este mai bine dacă hârtia este cu două fețe. Dacă acest lucru nu este disponibil și utilizați hârtie unilaterală, aplicați lipici din partea greșită.

Carte poștală


Începem să răsucim tulpina de flori dintr-o fâșie de hârtie verde.

Carte poștală


Deci, tulpina este gata!

Carte poștală


Acum trebuie să începeți să asamblați floarea. Punem elementele după cum urmează: în partea de jos ar trebui să existe o foaie de hârtie colorată pentru a se potrivi cu culoarea mugurii în sine - aceasta este lipită în interiorul cardului. Deasupra foii așezăm tulpina, apoi mugurele extins, care ar trebui să fie uns cu adeziv pe partea din spate. Tulpina trebuie plasată undeva la 2 cm în interiorul mugurii. Dacă vedeți că tulpina s-a dovedit a fi prea scurtă și va părea disproporționată față de mugure, puteți roti o tulpină suplimentară din jumătate din aceeași fâșie de hârtie verde și să o lipi de prima tulpină de sus.

Carte poștală


În această formă, fără a tăia hârtia, împăturim mugurele, apoi punem golul cardului sub presă pentru o perioadă scurtă de timp.

Carte poștală


Acum trebuie să tăiați excesul de hârtie.Și pentru a închide bine mugurele cardului, trebuie să faceți un decupaj arcuit pe una dintre părțile sale cu ajutorul unui cuțit clerical.

Carte poștală


Acum începem să facem frunze. Pentru a face acest lucru, luați o fâșie de hârtie cu două fețe verzi cu dimensiunea de aproximativ 4 cm x 20 cm. Dacă lucrați cu hârtie cu o singură față, ar trebui să lipiți două astfel de benzi în interior.
Deci, îndoim o fâșie de hârtie verde pe jumătate, desenăm o frunză cu un mâner mic pe partea apropiată. Mai mult, mânerul trebuie să fie la linia de pliere pentru a putea tăia aceeași foaie din două părți, apoi să se extindă.

Carte poștală


Tăiați foaia fără a îndoi fâșia. Ar trebui să arate astfel:

Carte poștală


Acum îndoiți frunzele înapoi de-a lungul liniei de pliere, apoi îndoiți din nou, dar deja în lungime. Acum pliați frunzele în mod oblic, așa cum se arată în fotografie.

Carte poștală


Acum desfacem frunzele - s-au transformat vene. Lipiți frunzele pe tulpină.

Carte poștală


Deci, cardul de flori este gata! În interior poate fi proiectat după bunul plac: va fi frumos dacă lipiți o fotografie acolo și scrieți o dorință. O astfel de surpriză inegalabilă va încânta persoana iubită! Și de fiecare dată când o privire aruncată la o floare îi amintește de el ...

Carte poștală

Carte poștală
Comentarii (1)
  1. monya
    #1 monya vizitatori 1 decembrie 2013 17:12
    1
    Mi-a plăcut !!!

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat