DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Cum se obține un decor special?
Anume, o decorație din argilă polimerică sau, cum se mai numește, din plastic (termoplastice). Acest material este destul de ușor de utilizat: seamănă cu plastilina. Uneori se numește „plastilină adultă”. Și pe bună dreptate, pentru că acest material nu este deloc o jucărie pentru copii. După terminarea lucrului cu lut polimeric, bijuteriile finite trebuie introduse în cuptor, iar apoi mâinile trebuie spălate complet.

Astăzi voi vorbi despre cum se pot face cercei de cuișoare.


Pentru aceasta avem nevoie de:
1) cuțit de papetărie
2) lipici impermeabil
3) ac
4) Cercei - baza cerceilor noștri
5) O foaie de hârtie (puteți lua sticlă, faianță ceramică - astfel încât suprafața de lucru să fie omogenă, fără relief)
6) folie
7) lac (lacurile sunt vândute în magazine specializate, pot fi folosite pentru a adăuga luciu produsului și pentru a crește saturația culorilor; dar dacă nu există un astfel de magazin în orașul dvs., puteți utiliza cel mai obișnuit lac de unghii transparent)
8) Argila polimerică însăși. Puteți alege orice culoare.

Cum să obții un decor special?


Înainte de a începe munca, spălați-vă mâinile și tratați-le cu un antiseptic. Și începem prin zdrobirea cu grijă a argilei în mâinile noastre, astfel încât să se încălzească și să semene mai mult cu plastilina. În continuare, despărțim o bucată mică de masa totală, turnăm o prăjitură din ea cu degetele și o învelim ca o pâine pita

Cum să obții un decor special?


În continuare, derulăm exact același cerc sau oval și îl atașăm de miezul nostru, pe care l-am făcut deja. Pentru a face petala să pară mai naturală, răsuciți ușor marginile cu un ac. Ar trebui să arate așa:

Cum să obții un decor special?


În continuare, mai prindem câteva petale. Puteți alege singuri mărimea florii, în funcție de preferințe și dorințe. Diametrul standard este de aproximativ 1,4 - 1,8 cm

Cum să obții un decor special?

Cum să obții un decor special?


Avem o astfel de floare. Puneți-l cu grijă pe o foaie de hârtie sau țiglă și, în același mod, facem alta.

Cum să obții un decor special?


Dacă florile s-au dovedit a nu fi exact aceleași pentru tine, nu ar trebui să te superi, deoarece în natură nu vei găsi niciodată doi copaci sau frunze identice.
Ne punem cele două flori pe o folie, pe care le întindem pe o foaie de copt. Coacem cercei la cuptor. Timpul și temperatura trebuie indicate pe ambalajul din plastic. Dacă acest ambalaj nu este păstrat sau nu puteți găsi, lutul polimeric trebuie coapte la 130 de grade Celsius timp de 15-30 de minute (acest lucru depinde de grosimea și volumul speculă) Cerceii noștri durează 10 minute (din nou, depinde de plasticul însuși).
Când coaceți, acordați o atenție deosebită mirosului. Dacă simțiți o aromă neobișnuită, necunoscută, îndepărtați imediat bijuteriile din cuptor și deschideți geamurile. Dacă supraexpuneți plasticul, atunci acest miros specific vă va răni capul, deoarece acest lut este o substanță toxică.
După ce cerceii sunt gata, lăsați-le să se răcească. Ulterior, lipiți florile și accesoriile descrise în instrucțiunile de utilizare a adezivului cumpărat. După ce lipiciul se întărește, aplică lac pe cercei, acest lucru va crește durata de serviciu a bijuteriilor din plastic.

Cum să obții un decor special?
Comentarii (1)
  1. marina
    #1 marina vizitatori 14 iunie 2013 10:27 PM
    0
    Mare mk! Mulțumim site-ului!

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat