DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
Un depozit de monede pentru monede este un lucru util și foarte interesant în gospodărie. Desigur, banca de salvare poate fi achiziționată de la magazin, dar a face singur voi va fi mult mai ieftin - la urma urmei, toate materialele necesare fabricării sale sunt literalmente la îndemână. Și procesul de creare a unei cărți de salvare îți place foarte mult.

Așadar, ce materiale sunt necesare pentru a face o banca de salvare pentru monede? Capac de staniu ridicat (de preferință din fructe sub formă de fructe, mai degrabă decât sub pește murat) capac, hârtie colorată și lipici PVA.

Piggy Bank


Unelte necesare, de asemenea, un cuțit și o mașină pentru filarea conservelor.

Piggy Bank


În primul rând, luați capacul de cusătură și faceți o gaură în centrul său (fanta îngustă) cu un cuțit. Pentru ca gaura să fie strict în centrul capacului, mai întâi trebuie să măsurați distanța până la ea cu o riglă. Deși puteți face fără măsurători, tăiați un gol „la ochi”.

Piggy Bank


Întoarcem capacul și scăpăm de gingia care curge de-a lungul perimetrului său. Cert este că este imposibil să puneți un capac cu un elastic pe o cutie de staniu, datorită faptului că diametrul acestuia din urmă este cu câțiva milimetri mai mare decât diametrul capacului.

Piggy Bank


După îndepărtarea elasticului, capacul de cusătură este pus pe un borcan fără probleme. Problema este însă: capacul poate fi îndepărtat cu ușurință. Și, după cum știți, nu trebuie eliminat cu ușurință conținutul husierului. Prin urmare, cositorul poate avea nevoie să se rostogolească folosind o mașină pentru filarea conservelor. Nu exagerați cu o răsucire, deoarece din eforturi excesive capacul se va îndoi și va trebui să începeți din nou.

Piggy Bank


Acum, portuarul este gata, dar nu se poate lăuda cu un aspect estetic. Prin urmare, ar trebui să fie decorat cu hârtie colorată. O foaie de hârtie este tăiată în lungime, astfel încât înălțimea sa să se potrivească cu înălțimea hăului. Apoi capetele foii sunt fixate cu lipici PVA.

Piggy Bank


O banca de salvare dintr-o cutie poate găzdui mai mult de o sută de monede. Pentru a extrage bani de la banca de salvare, scoateți capacul din acesta cu un deschizător obișnuit. Și dacă după aceea veți reîncărca cositorul poate din nou, banca de salvare va fi din nou potrivită pentru funcționare.
Comentarii (1)
  1. credință
    #1 credință vizitatori 14 aprilie 2015 11:44
    0
    Klaaaaaassssss

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat