DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Vază de sticlă în miniatură
Fantezia umană nu cunoaște limite. Ce pot crea oamenii creativi: picturi cu unghii, peisaje pe pereți cu chit, speculă din ziare, aluat și argilă polimerică. Merită să ne amintim compozițiile sculpturale uluitoare care câștigă viață în urechile acului! Și până la urmă, fiecare persoană ascunde o natură creativă sub masca unui lucrător de birou. Aproape orice lucru inutil din casă poate fi reutilizat: CD-ROM-uri, bucăți de pânză, resturi de fir și chiar sticle vechi de sticlă goale. Dintr-una din aceste bucăți de sticlă puteți face o vaza de flori drăguță.
Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de sticla în sine, de fire de bumbac, de îndepărtare a acetonei sau a lacurilor de unghii, vopsele acrilice sau vitralii, apă cu gheață, perii, chibrituri și puțină răbdare.

Vază de sticlă în miniatură


În primul rând, îndepărtați toate etichetele de hârtie. Sfat: dacă autocolantul este lipit corect, așezați flaconul timp de 20 de minute într-o găleată cu apă caldă - atunci poate fi îndepărtat ușor cu o cârpă.

Vază de sticlă în miniatură


Apoi selectăm înălțimea optimă a viței viitoare și înfășurăm sticla cu firul de-a lungul diametrului în locul selectat. În această clasă principală, înălțimea este selectată în punctul final al părții largi a paharului.

Vază de sticlă în miniatură


După fixarea firului, scoateți-l cu atenție din sticlă și așezați-l într-un recipient cu îndepărtare cu acetonă sau lac de unghii. Puteți pune imediat firul în acetonă, apoi îl înfășurați pe sticlă. Cu toate acestea, uneori firul se confundă, așa că este descris modul mai eficient în această clasă de master.

Vază de sticlă în miniatură


Apoi trageți-l ușor înapoi pe sticlă. Aici începe un pic, după cum ar putea părea, un proces periculos. Dar, de fapt, nu este nimic în neregulă cu el. Este necesar să aprindeți cu atenție focul pe fir de-a lungul întregului diametru.

Vază de sticlă în miniatură


Când în sfârșit încetează să ardă, sticla trebuie plasată într-un recipient cu apă cu gheață. Și în locul în care a fost amplasat firul, sticla va cădea în două părți.

Vază de sticlă în miniatură


După ștergerea piesei, puteți continua la proiectarea acesteia. În clasa de master, albul a fost ales ca culoare de fundal, iar acrilul a fost folosit ca vopsea folosită. După acoperirea vazei cu primul strat, este necesar să-i acordăm puțin timp să se usuce. Din moment ce acrilul se usucă rapid, va dura aproximativ 20 de minute.

Vază de sticlă în miniatură

Vază de sticlă în miniatură


Vopsim apoi vază cu motivul ales. Nu există deja nicio limită la fantezie: puteți picta, așa cum doriți, așa cum vă spune sufletul. Această clasă de master demonstrează pictura într-o manieră haotică, fără niciun sens. Deoarece sticla prezentată are fețe, modelul de pe ele alternează.

Vază de sticlă în miniatură

Vază de sticlă în miniatură


Până la urmă, acordă ceva timp uscării complete și, voilă! Iată rezultatul final. Această capacitate poate fi folosită și ca sfeșnic.

Vază de sticlă în miniatură
Comentarii (1)
  1. marina
    #1 marina vizitatori 14 iunie 2013 10:29 PM
    0
    Foarte informativ.
    Am vrut să-i dau sora mea, vaza mea s-a dovedit a fi mai mult în stil etnic, va aprecia sora mea

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat