DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Organizarea comenzii la locul de muncă
Este întotdeauna frumos când toate lucrurile sunt la locul lor și curățenia și ordinea domnesc în birou. Oamenii creativi nu se înțeleg întotdeauna cu asta. Dezordinea creativă este o caracteristică a tuturor artiștilor. Dar este încă posibil să înființăm o organizație mică și acest lucru nu este greu de făcut. Când există o casetă sau un loc separat pentru toate obiectele, comanda vine de la sine. În această clasă de master, vă voi învăța cum să faceți un organizator original și confortabil pentru creioane sau stilouri din fire și o cutie de conserve obișnuită.

De ce avem nevoie:
- staniu în sine, poate fi de sub hrana animalului tău preferat, ca în cazul meu, sau de sub orice altă răsucire;
- fire de culoare preferată;
- cârlig potrivit pentru fire;
- foarfece;
- și orice decorare. Am aceste mărgele.

Organizăm comanda locului de muncă


Poate fi decorat în diferite moduri. Am decis să-i fac o huse detașabilă, care poate fi spălată și pusă în orice moment. Începem să legăm cu o buclă de amigurumi, astfel încât să nu existe o gaură neatractivă în partea de jos a capacului nostru. Pentru fund facem o clatita potrivita pentru un borcan cu diametru.

Organizăm comanda locului de muncă


Dacă volumul este potrivit, atunci extinderea cercului nostru nu mai este necesară. În continuare urcăm.

Organizăm comanda locului de muncă


Pentru a face procesul de legare mai rapid, am decis să leg cu croșete duble. Prin urmare, Rada, devine mai largă, și tricotarea se mișcă mai repede.

Organizăm comanda locului de muncă


Tricotăm până când cutia este complet „înecată” în cazul nostru mic și facem în plus unul sau două rânduri, astfel încât marginea superioară neatractivă a conservei să nu fie vizibilă. Pentru ca partea de sus a capacului să nu stea, ci să se îndoaie în interiorul cutiei, trebuie să restrângeți puțin ultimul rând, reducând treptat câteva bucle din total.

Organizăm comanda locului de muncă


Pentru decor, puteți alege orice doriți. Puteți lăsa borcanul doar în cazul „gol”, acoperiți-l cu margele sau margele. Am decis să fac trei flori drăguțe, de dimensiuni mici, cu cinci petale și să le coase pe o cutie mică.

Organizăm comanda locului de muncă


Am cusut aceste flori la locul de trecere de la un rând la altul. Am ascuns o cusătură neatractivă, dacă aș putea numi asta. Am cusut flori sub un mărgele pentru a le face să pară mai terminate și mai drăguțe.

Organizăm comanda locului de muncă


Iată un organizator atât de îngrijit și destul de atractiv pe care l-am reușit. În ea se vor simți minunați diferiți indicatori, creioane, pensule, stilouri cu pâslă și tot ce se află pe masă. Într-un mod atât de simplu și rapid, puteți lega atât băncile înalte, cât și cele joase, creând organizatori pentru diverse obiecte.

Organizăm comanda locului de muncă
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat