DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Card de Paște în tehnica Kirigami
Cardurile drăguț handmade DIY sunt întotdeauna drăguțe de dat și de primit un cadou. Acest tip de creativitate nu numai că ridică starea de spirit, dar afectează în mod pozitiv abilitățile motrice fine. Prin urmare, pentru a efectua această clasă de master va fi util chiar și pentru copii, dar numai sub supraveghere și cu ajutorul părinților.

Pentru a crea o carte poștală avem nevoie de:
- Consiliul de muncă. Va fi mai convenabil să tăiați hârtie și să tăiați părți mici. În plus, masa nu va suferi de creativitatea ta;
- Hârtie colorată în diferite nuanțe. Se pot folosi orice culori. Am ales hârtia într-o schemă de culori, dar puteți utiliza mai multe soluții de contrast după cum doriți;
- foarfece;
- Adeziv bun de hârtie pentru a lipi cu siguranță toate detaliile cardului;
- Un cuțit de bisturiu. Am achiziționat recent un set întreg într-un magazin de birou. Dacă nu există un astfel de cuțit, puteți utiliza cuțitul de construcție obișnuit, dar atunci veți avea nevoie de mai multă pricepere și precizie;
- Și un creion pentru a desena toate detaliile unei cărți poștale.

Card de Paște în tehnica Kirigami


Începem făcând elementele de bază ale cărților noastre poștale. Pentru ea se potrivește bine o foaie mai groasă de hârtie, care trebuie tăiată în două părți egale. Vom face o carte poștală din doar o jumătate, apoi din a doua veți face o altă carte poștală.

Card de Paște în tehnica Kirigami


Îndoiți jumătatea foii în jumătate. Aici este fundația noastră și gata.

Card de Paște în tehnica Kirigami


Acum luăm o foaie de hârtie care are o culoare mai contrastantă și decupăm un dreptunghi de aceeași dimensiune cu o carte poștală.

Card de Paște în tehnica Kirigami


Pe acest dreptunghi cu un creion trageți arcuri. Ar trebui să fie ceva ca un jumătate de nor.

Card de Paște în tehnica Kirigami


Ne-am tăiat jumătatea de nor. Acest dreptunghi simplu din cartea noastră poștală va juca rolul fundalului. Prin urmare, îl lipim pe cardul nostru cu o ușoară indentare de la locul pliului.

Card de Paște în tehnica Kirigami


Apoi luăm o foaie de culoare deschisă și desenăm un iepuras de Paște pe ea.

Card de Paște în tehnica Kirigami


Pentru ca cartea poștală să nu fie prea plictisitoare, am decis să adaug o culoare diferită de schema principală de culori. Prin urmare, pe hârtie galbenă, am desenat un fluture și l-am tăiat.

Card de Paște în tehnica Kirigami


Ne-am tăiat iepurele. Asigurați-vă că toate dungi de pe iepurasul nostru sunt de asemenea decupate. Prin aceste sloturi va apărea o culoare mai strălucitoare, iar iepurele va arăta tridimensional. Apoi, împreună cu fluturele, lipiți-l pe card.

Card de Paște în tehnica Kirigami


Rezultatul a fost o carte poștală atât de tandră și dulce, care este plăcut de prezentat ca un cadou pentru părinții dvs. în această vacanță luminoasă și amabilă.

Card de Paște în tehnica Kirigami
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat