DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Fiecare persoană este, în primul rând, o individualitate, care nu numai că diferă de toate din exterior, ci și de lumea interioară, de stil, în final. În ceea ce privește acesta din urmă, puțini oameni le place să fie un incubator, așa că de fiecare dată când iese afară, fata încearcă să arate nu numai uimitoare, ci și unică. Mai mult, fiecare fată ar trebui să aibă propriul stil vestimentar să prevaleze: pentru unele este un clasic, iar pentru altele este un sport solid, dar este totuși mai bine când puteți găsi o varietate de haine în garderobă. O personalitate versatilă - atrage și asigură întotdeauna că plictisirea ei nu este în mod clar în spiritul ei. Astfel de oameni sunt activi în viață și încearcă să aibă succes peste tot, dar este bine să se decidă pentru toată lumea în mod independent.
Dar ce este cu adevărat acest lucru, dacă o persoană a planificat să facă ceva, atunci cu siguranță îl va împlini. Dacă te-ai uitat la ceva mărunt - nu fugi să cheltuiți bani, pentru că cine știe, dintr-o dată poți să-ți faci singur. De exemplu, mănușile scurte din denim pot fi purtate toamna, deși nu este încă foarte frig, de aceea sunt perfecte și pentru un stil sport, și nu doar pentru blugi solizi. Principalul lucru este că poți să te descurci și să o faci singur, nu numai mănuși și nu doar blugi.
Pentru mănușile noastre, avem nevoie de astfel de materiale: denim (poate fi decupat urechi din blugii tăi vechi), două butoane sau o bandă elastică, fire, foarfece, un stilou sau săpun.

Mănuși din denim


Luăm denim și punem mâna deasupra. Încercuim cu un stilou sau săpun, dar pe interior, pentru a nu strica fața.

Mănuși din denim

Mănuși din denim


Decupăm forma mâinii, dar trebuie să țineți cont de faptul că trebuie să tăiați mai mult decât mâna în sine, o veți coase în continuare, ceea ce înseamnă că dimensiunea mănușii va scădea.

Mănuși din denim


Coasem forma mănușilor cu o simplă cusătură (nu îndepărtați materialul între degete).

Mănuși din denim

Mănuși din denim


Încercați acum să vedeți dacă vine mâna dvs., apoi tăiați țesătura între degete.

Mănuși din denim


Tăiați cercurile așa cum se arată în fotografia de mai jos.

Mănuși din denim


Apoi, deasupra cercului tăiat deja, sau mai degrabă, unde ați format o formă rotundă - coasem butonul sau elasticul, altfel mâna dvs. nu se poate târâ în deschidere.

Mănuși din denim

Mănuși din denim

Mănuși din denim


La început puteți pur și simplu să filați cu un fir, apoi să coaseți bine totul. Dacă mănușile sunt mici pe tine, nu te descuraja. Poate că, în acest fel, ai făcut doar un suvenir un cadou prietenul meu Până la urmă, un cadou făcut de sine este întotdeauna apreciat mai mult decât unul simplu cumpărat. Asta și prima clătită este cel mai adesea plină de somn, ceea ce înseamnă că data viitoare vei calcula mai bine și vei merge cu mănuși și vei fi la modă.

Mănuși din denim
Comentarii (2)
 1. T_n
  #1 T_n vizitatori 26 aprilie 2013 18:17
  0
  Mmmm ce stilouri;)
 2. balansier
  #2 balansier vizitatori 19 decembrie 2015 15:53
  0
  Clasa de mănuși !!!)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat