DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
După cum știți, toate femeile au o slăbiciune pentru flori, decorându-le cu părul sau rochia. Florile proaspete ca decor sunt sofisticate și elegante, dar frumusețea lor se estompează rapid. De aceea, florile confecționate din țesătură sunt replici atât de populare, uneori exacte ale florilor proaspete. Pentru a le face, aveți nevoie de un întreg arsenal de instrumente numite boules, iar în clasa de master prezentată veți avea nevoie doar de cele mai simple obiecte cotidiene. Pentru a realiza o broșă - floare cu un diametru de 10 cm, va trebui:
Foarfece, un ac și un fir în tonul unei flori, margele sau mărgele mici, o lumânare, chibrituri, știft de siguranță de aproximativ 3 cm. Material - nylon, poliester, satin sau orice alt material textil sintetic. Acest lucru este important, deoarece fibra artificială se topește pe foc și, prin urmare, prelucrarea (fuziunea) marginii țesăturii are loc și nu se prăbușește în timpul funcționării produsului finit. Mătasea naturală sau altă țesătură naturală, în acest caz, nu vor funcționa, deoarece nu se va topi pe flacără și, în consecință, efectul unei petale îndoite nu va funcționa.

Broșă de flori


O broșă de flori este formată din 9 petale - cercuri de țesătură cel mai mic cu un diametru de 4 cm și, în plus, cu o diferență de 1 cm, toate celelalte petale. Astfel, diametrul ultimului, cel mai mare este de 12 cm. În forma finalizată, floarea va avea un diametru de 10 cm.

Broșă de flori


Pentru a prelucra marginile petalelor, aveți nevoie de o flacără de lumânare, iar dacă aveți experiență, puteți arde petalele doar în flacăra unui chibrit. Marginea țesăturii, fiind topită, se îndoaie, formând o petală cu margini curbe inegale într-o formă asemănătoare cu o farfurie. Este recomandat să încercați mai întâi pe un lob de testare sau mărunțit cât de exact se topește țesătura. Determinați distanța aproximativă față de flacăra la care marginea se îndoaie puțin spre interior.

Broșă de flori


Toate petalele obținute în timpul procesării flăcării trebuie să fie stivuite în ordine crescândă. Această stivă de „farfurioare” și formează o floare.

Broșă de flori


După formarea florii, fixați-o cu o pereche de cusături în centru, astfel încât petalele să nu se miște. După aceea, puteți umple mijlocul florii cu margele sau margele.

Broșă de flori


Coaseți mărgele sau mărgele la mijloc strâns unele de altele, formând centrul unei flori cu diametrul de 2 cm.

Broșă de flori


După ce mijlocul florii este gata, fără a sfâșia firul, coaseți pe un ac de siguranță pe spatele florii. Brosa este gata!

Broșă de flori


Folosind țesătura rămasă și o broșă de flori, puteți decora o bluză.

Broșă de flori


Dacă există o margine mohorâtă sau plictisitoare, atunci o broșă de flori o va actualiza și vă va decora stilul de păr.

Broșă de flori
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat