DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Mod ieftin și comod de a umple toaleta pisicii tale
Aducând acasă un pisoi, apare imediat întrebarea cu privire la toaletă. Pentru toate pisicile care trăiesc în apartamente - aceasta este tava. Dar este necesară o umplutură în tavă. Și atunci apare întrebarea cu privire la alegerea umpluturii.

Alegerea umpluturilor este atât de mare încât este dificil de navigat. Există materiale de umplutură scumpe, minerale simple și ieftine din rumeguș presat. Care să aleagă este în funcție de proprietarul animalului. Se așteaptă însă că toate materialele de umplere vor absorbi bine umiditatea, vor absorbi complet mirosul și, cel mai important, animalului îi va plăcea.

Dragă pisică, nu toată lumea își poate permite. Venind, produsele scumpe nu sunt întotdeauna plăcute de animale, și uneori chiar periculoase pentru ele. În medicina veterinară, există multe cazuri în care pisoii mici au mâncat puțin din acest material de umplutură, ceea ce a dus la complicații grave și boli ale sistemului digestiv.

Mod ieftin și convenabil de a umple toaleta pisicii tale


Umpluturile minerale sunt ieftine, dar nu pot face față mirosului. Ceea ce le face mai puțin la cerere. Umpluturile din rumeguș presat fac o treabă excelentă a mirosului și a umidității, dar pisicile le pot revărsa cu ușurință din tavă atunci când greșesc. În plus, rumegușul se lipește de picioare și se răspândește în întregul apartament.

Oferim o soluție la această problemă, care va economisi semnificativ pe umpluturi, izolează complet mirosul, iar tava poate fi schimbată nu mai mult de o dată pe săptămână. Este suficient să elimini zilnic fragmente solide și asta este totul!

Luați rumeguș presat, care face față cu miros și umiditate atât de minunat și turnați-le pe fundul tăvii. Rumegusul este necesar foarte puțin, deoarece, atunci când sunt absorbite, acestea vor crește semnificativ în dimensiune.

Mod ieftin și convenabil de a umple toaleta pisicii tale


Deasupra punem un grătar cu o umplutură minerală. Trece umezeala prin ea însăși, iar rumegușul o absoarbe și o neutralizează. În plus, umplutura minerală este pe placul tuturor pisicilor, nu se răspândește pe labe în întregul apartament, nu se lipește de părul animalului și se pare că este foarte plăcut să-l răpești.

Metoda propusă va economisi bani considerabili. Amantele nu se vor îngrozi de conținutul sfâșiat al toaletei unei pisici, iar oaspeții nu vor simți niciodată un miros neplăcut.

Mod ieftin și convenabil de a umple toaleta pisicii tale


Așadar, dacă pisoiul dvs. nu se poate obișnui cu toaleta în vreun fel, poate doar nu îi place conținutul.
Comentarii (3)
 1. Alexey
  #1 Alexey vizitatori 7 februarie 2017 19:07
  0
  În ceea ce privește grătarul și rumegușul presat, este foarte adevărat!
  Construit un "sandwich":
  1) zăbrele mari superioare pentru a separa „fragmentele mari”
  2) zăbrele medii pentru întârzierea umidității „neatinse”, adică. umplutură neplăcută (2 bucăți).
  3) tigaie inferioară.
  Mai departe, „algoritmul de curățare” este clar.
  De asemenea, voi remarca faptul că folosesc umplutură de lemn pentru iepuri de mulți ani în Cheers! - este mult mai ieftin în zona noastră.
 2. MIV
  #2 MIV vizitatori 7 august 2017 11:05
  0
  Sfat interesant.Cam pe cale de a înlocui umplutura, deoarece cel pe care îl folosim nu absoarbe mirosul. Trebuie să încercăm să le combinăm pe cele două.
 3. Musafir Alex
  #3 Musafir Alex vizitatori 26 iulie 2018 10:29
  1
  Da, amestecă acest sandviș imediat după prima călătorie în oală. a cărei pisică nu râde, sfaturi pot merge

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat