DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Perna cu elemente de broderie
Lucrurile frumoase sunt întotdeauna plăcute ochiului. Lucrurile de casă sunt deosebit de plăcute pentru suflet. Ele sunt unice prin faptul că sufletul persoanei care le-a creat este încorporat în ele. Desigur, mulți oameni doresc să facă mai convenabil și mai frumos tot ceea ce înconjoară copilul lor. Până la urmă, copiii vor să dea tot ce este mai bun. În același timp, vreau ca lucrul să fie nu doar frumos, ci și unic, nu ca ceilalți. În acest caz, calea de ieșire este să creezi lucruri ale unor subiecți cu propriile mâini. Copia exactă a micului lucru în ac nu este cu siguranță găsită în altă parte.
Una dintre opțiunile pentru decorarea camerei unui copil este crearea așternutului pentru un copil. Această clasă de master conține o descriere a procesului de creare a unei perne frumoase în stilul patchwork cu un element de broderie pentru o pernă pentru copii.

Pentru aceasta avem nevoie de:
- materialul de bază este simplu sau cu un model (40x70 cm);
- mai multe secțiuni mici de țesături cu modele sau modele diferite de aceeași temă sau schema de culori;
- Panglică din satin pentru a se potrivi cu modelul tăieturilor din țesătură (20-30 cm);
- insert decorativ -broderie (în absență, puteți lua o bucată de țesătură cu un model luminos captivant);
- fire în tonul țesăturii de bază sau în ton cu țesături suplimentare;
- ac de cusut.

Husa de perna in stil patchwork cu elemente de broderie


Există mai multe moduri de a coase lucrurile în stilul patchwork. Acest atelier va descrie o metodă în care țesăturile nu vor fi doar cusute, ci cusute pe bază. Acesta este cel mai simplu mod.
La început, trebuie să vă gândiți la schița viitoarei perne, la locația clapelor țesăturii și a elementelor de decor bazate pe. Cel mai bine este să-l desenați pe hârtie. Apoi tăiați elementele necesare din țesătură și determinați succesiunea cusăturii lor.

Husa de perna in stil patchwork cu elemente de broderie


Pentru comoditate, unele elemente pot fi fixate cu fire temporare, care ulterior se întind pe măsură ce elementele sunt cusute împreună.
Primul lambou este cusut pe bază cu un element brodat sau cu un model de imprimare. Apoi elementele rămase sunt cusute conform secvenței planificate anterior. Elementele compuse sunt cusute folosind o cusătură oarbă sau o cusătură din spate. De asemenea, le puteți coase împreună folosind o mașină de cusut.

Husa de perna in stil patchwork cu elemente de broderie


După ce elementele au fost cusute, trebuie să coase arcuri decorative pe bază. Sunt confecționate din bandă: o panglică este atașată de un creion și se formează un arc, care este scos din creion și fixat cu un fir în zona nodului.
După ce partea din față este complet formată, este cusută din partea greșită cu partea din spate a pernei. Apoi, perna este rotită pe partea din față, călcată și devine complet gata de utilizare.

Husa de perna in stil patchwork cu elemente de broderie
Comentarii (3)
 1. _SuNNy_
  #1 _SuNNy_ vizitatori 7 august 2017 11:16
  0
  S-a dovedit un element foarte elegant de decor. În plus, toate reziduurile și resturile de țesături pot fi transformate într-un lucru frumos.Mi-au plăcut mai ales arcurile - fără ele ar fi plictisitor) Mulțumesc pentru idee și master class!
 2. Svetlaia
  #2 Svetlaia vizitatori 8 august 2017 06:09
  0
  Ideea este interesantă. Fetele de pernă plictisitoare, de asemenea, sunt obosite. Și este drăguț și creează un confort care nu este suficient
 3. master1959
  #3 master1959 vizitatori 28 august 2017 21:36
  0
  La început am crezut că fluturele este din detalii. Dar nu. Un fluture ar fi mai interesant.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat