DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Ziua Îndrăgostiților este sărbătorită în Rusia nu cu atât de mult timp în urmă, dar această sărbătoare s-a stabilit ferm în vastitatea noastră. Iubitorii iubesc această sărbătoare și sunt fericiți să se ofere reciproc romantic cadouri. Dar indiferent de cadouri care sunt prezentate, principalul simbol al acestei sărbători este inima, ca simbol al iubirii. Acum, în magazine puteți cumpăra multe inimi diferite din materiale diferite, dar nimic nu poate fi comparat cu o inimă făcută de propriile mâini, unde vă puneți dragostea, căldura și sufletul.
Vă oferim una dintre opțiunile pentru a face o astfel de inimă folosind arta origami. Origami este crearea diferitelor figuri din hârtie. Această artă ne-a venit din China Antică, unde a fost inventată prima dată hârtia. Inițial, figurile au fost inventate în scopuri religioase, apoi au fost proprietatea oamenilor din clasele superioare. Acum este disponibil pentru orice persoană care nu este indiferentă de arta de a crea cu propriile mâini.

Veți avea nevoie de:


Hârtie Origami 16 cm x 16 cm în roșu.

Inima de Valentine


Procesul de fabricație:


1. Puteți lua hârtie de diferite dimensiuni, principalul lucru este că laturile pătratului sunt aceleași. Dacă dimensiunea este mai mare, atunci și inima va fi mai mare.
2. De asemenea, puteți lua hârtie nu numai roșu, ci și roz, așa cum vă place cel mai bine.
3. Îndoiți frunza în jumătate.4. Deschideți frunza și pliați-o din nou pe jumătate pe cealaltă parte. În interior, o cruce din falduri se întoarse.
5. Acum împăturim o parte în jumătate și o aliniem cu linia din centru.
6. Întoarcem frunza și din partea benzii îndoite ne aliniem cu linia din două părți din centru pentru a obține un „avion”.

7. Din nou întoarcem produsul nostru și echipăm marginile îndepărtate de la colțul „avionului” cu o linie în centru.


8. Acum îndoim colțurile pe ambele părți, astfel încât nasul avionului să se dovedească, dar pe cealaltă parte.
9. Apoi, conectați cele două colțuri între ele și neteziți „urechile” rezultate. Pare a fi gura unui animal mic.


10. În continuare, apăsăm clar colțurile convexe de-a lungul liniei.
11. Acum îndoim colțurile libere pentru a realiza triunghiuri pe ambele părți.12. Am pus un colț al „gurii” în altul, există un astfel de „buzunar”.
13. Cele două triunghiuri rezultate sunt îndoite.
14. Întoarceți produsul nostru și cardia-valentina este gata.


Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat