DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Bereta croșetată
Dacă vrei să îi oferi sorei, mamei sau prietenei tale un original un cadouPuteți tricot pentru ei ia. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de un pic: fir, cârlig, precum și dorință. Este mai bine să luați fire de lână și să alegeți culoarea care vă place mai mult. Cârligul ar trebui să se potrivească cu firele pe care le-ați ales.
Pentru a tricota această beretă, se va folosi un croșetat dublu și un brâu în relief. Pentru a lega partea greșită în relief a coloanei, trebuie să țineți cârligul nu în buclă, ci în jurul coloanei croșetate în direcția față spre spate.

tricotare beretul începe prin tricotarea unui lanț de 6 bucle de aer, care trebuie închise într-un inel. Acesta va fi primul rând.

Bereta croșetată


Al doilea rând - în fiecare buclă a lanțului, trebuie să tricotați două coloane duble de croșetat.

Bereta croșetată


Începând cu cel de-al treilea rând, trebuie să faceți creșteri cu ajutorul coloanelor în relief. Adică, coloana gofrată din interior trebuie împletită în fiecare altă croșetă dublă.

Bereta croșetată


Următoarele rânduri trebuie de asemenea tricotate cu creșteri, crescând distanța dintre coloanele greșite în relief cu câte o coloană din fiecare rând.

Bereta croșetată


Numărul unei astfel de serii cu creșteri depinde de ce diametru doriți să tricotați. Deci am obținut 16 rânduri cu creșteri pe diametrul capului egale cu 50 cm.

Bereta croșetată


Dacă diametrul capului este mai mare, atunci vor fi mai multe rânduri, respectiv.
După aceea, trebuie să tricotați rânduri cu scăderi.

Bereta croșetată


Pentru a face acest lucru, cusături duble de croșetat împreună, și cusăturile în relief tricotate neschimbate. Am patru rânduri. Puteți obține mai multe rânduri dacă există mai multe rânduri cu creșteri. Tricotarea berii se termină cu tricotarea benzii elastice prin alternarea coloanelor de relief a celor greșite și cele din față.

Bereta croșetată


Într-o bandă elastică trebuie să tricotați cel puțin trei rânduri. Din nou, numărul de rânduri depinde de diametrul capului pe care îl tricotați.

Bereta croșetată
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat