DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Aromă de Valentine
Ziua Îndrăgostiților - vacanța tuturor iubitorilor și a oamenilor simpatici, în această zi dă cadouri, dulciuri, flori și valentine. Un cadou cu propriile mâini a fost și va rămâne cel mai valoros și plăcut, chiar dacă nu este o surpriză scumpă, dar este plăcut și emoționant.
Avem nevoie de carton sau o sticlă de plastic, plastilină, șervețele cu două sau trei straturi. Lanț placat cu aur, folie, fir decorat, lipici și foarfece.

Aromă de Valentine


Tăiați șervețele în fâșii lungi și formați plicuri ca în fotografie, după care fiecare plic este frământat cu lipici și cufundat în inimă.

Aromă de Valentine


Dintr-un carton sau sticlă de plastic, tăiați o inimă pre-desenată, dimensiunea poate fi oricare.
Plasticina, ciupindu-se în bucăți mici, ne atașăm de inima tăiată, astfel încât plastilina să nu se lipească de mâini, vă puteți uda mâinile în apă.

Aromă de Valentine


Este necesar să apăsați tare, dar șervețelul trebuie să intre în plastilină, totul se face într-un cerc, după fiecare finalizare adăugați un fir decorat la inimă.

Aromă de Valentine


Trebuie să lipim strâns șervețelele pentru a nu exista lacune, am luat șervețele cu trei straturi, pentru splendoarea inimii, nu este nevoie să separăm imediat șervețelele, să lăsăm inima să se usuce și să deschidem cu atenție straturile de șervețele cu un răzuitor de plastilină.

Aromă de Valentine


Firul este așezat fără lipici, cu o presiune încrezătoare asupra argilei, de îndată ce firul a făcut un cerc, nu este necesar să îl tăiați, cu cât sunt mai multe fire pe inimă, cu atât va fi mai magnific și mai strălucitor.

Aromă de Valentine


Acum tăiem lanțul lungimii necesare și îl fixăm cu lipici pe cardul de Valentine, legăturile de la capetele lanțului trebuie să intre în plastilină.

Aromă de Valentine


Tăiem folia în fâșii și acoperim, lipind din abundență spatele valentinei cu lipici. Din cauza lipiciului și plastilinei, Valentine nu miroase delicios, așa că aruncați o picătură de ulei esențial pe el, puteți face același lucru imediat ce uleiul dispare și folosiți inima ca aromă.

Aromă de Valentine

Aromă de Valentine

Comentarii (1)
  1. Xu
    #1 Xu vizitatori 27 ianuarie 2015 13:35
    1
    un coșmar

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat