DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Un card de vacanță este o mică scrisoare originală, sub forma unei felicitări, care este în acest moment în măsură să-și risipească plictiseala și să te facă să zâmbești de la ureche la ureche. Fie poezie, fie proză, dar sarcina principală a cardului este de a face această dorință sinceră, ceea ce înseamnă din toată inima și cu dragoste!
Aproape toată lumea poate cumpăra o carte poștală în zilele noastre, dar faceți-vă singuri - un astfel de lucru va fi mai complicat și mai dureros, dar credeți-mă, merită! Până la urmă, o carte poștală achiziționată poate fi pierdută printre aceleași simple felicitări, dar o carte poștală făcută manual va ieși mereu în evidență și va încânta sufletele eroilor ocaziei.
Dacă totuși decideți să faceți o carte, atunci aveți nevoie de carton colorat, diverse panglici din satin și dantelă, lipici simplu și lipici glitter (sau lac de unghii), pietre de lipici Swarovski sau simple margele, precum și aplică pentru lipici. Componentele kitului depind de modul în care ați venit cu decorarea cardului pentru iubitul sau iubita.

Felicitare


În primul rând, alegeți o felicitare, apoi imprimați-o într-un document Word (sau un alt text). Vă rugăm să rețineți că ar trebui să imprimați pe două pagini, astfel încât felicitarea în sine să fie în a doua jumătate a foii A4, așa că lăsăm prima pagină goală și apăsăm cu îndrăzneală Ctrl P, o setăm și o imprimăm. În următoarea jumătate, puteți adăuga o felicitare scrisă de mână sau doar vopsea sau stick stickere.

Felicitare


Acum trecem la sarcina principală din cartea noastră poștală - aceasta este decorarea părții din față. Pentru început, ne luăm dantela sau împletitura largă (din lipsa primului material) și lipim cu grijă pe lateral. Aceasta este o chestiune foarte responsabilă în care trebuie să lipici cu o cantitate minimă de lipici, altfel puteți strica cardul și propriile eforturi. Deja pe dantelă lipite, puteți pune un arc de panglică din satin, precum și lipiți la întâmplare pietre Swarovski sau margele.

Felicitare


Următorul nostru pas va fi semnarea sărbătorii. În partea de sus sau de jos a cardului, aceasta este deja o dorință, scrieți cu un marker numele vacanței: La mulți ani sau Ziua nunții fericite, în general, vacanța care va avea loc în curând la eroul ocaziei. Numele sărbătorii în sine poate fi făcut și mai exclusivist și colorat prin evidențierea mai multor litere în nume cu lipici lucios (sau lac).
Ultimul pas va fi atașarea aplicației într-un loc liber. Așteptați ca cardul să se usuce și îl puteți pune pe cadou.

Felicitare

Felicitare


Cartea poștală este gata și ați făcut tot posibilul! Toată lumea va fi fericită cu un astfel de card. Este mai mult decât o felicitare, este o carte cu sufletul tău!

Felicitare
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat