DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
În timpul construcției podelei mansardei, am atras atenția asupra spațiului neutilizat, al buzunarelor din spațiul mansardei. M-am gândit că viitoarele dulapuri de mobilier din aspectul camerei nu ar fi foarte convenabile și prea scumpe. Prin urmare, pentru a extinde spațiul camerei principale am început construcție dressing.

Dulap în mansardă

Dulap în mansardă


El a început cu izolarea pereților și a acoperișurilor, făcându-l deja într-un mod standard multistrat. Pentru a face acest lucru, am folosit o Isospan de 5-10 mm, apoi parțial spumă de polistiren de 10 cm și în unele locuri covorașe din lână de sticlă de 50 mm.

Dulap în mansardă


El a montat pereții despărțitori după cum urmează, rafturile de la un fascicul de 50 până la 150 de milimetri au înfășurat PAL, rămânând din vechi de mobilier. El a acoperit toate fisurile cu spumă de montare. Pentru materialul pentru finisarea garderobei am ales o căptușeală naturală din pin. Acesta este un material mai ecologic, cu indicatori buni de conductivitate termică și absorbție de umiditate.

Dulap în mansardă


Am folosit o mișcare practică și originală pentru montarea unei uși - un mecanism de compartiment cu uși oglindite. Lățimea pasajului este de 1,65, iar înălțimea este de 2,45 metri aproape de tavan, acești parametri se datorează instalării a două uși din compartiment. Cu această lățime, fiecare ușă are aproximativ 0,85 metri și, atunci când deplasați una, eliberează pasajul cel mai optim, iar cu o înălțime mare a ușii până la tavan, aspectul și spațiul camerei cresc.

Dulap în mansardă


Am tăiat capetele pereților culoarului cu rămășițele podelelor laminate și colțul de plastic, fixându-le la șuruburi cu dopuri.

Dulap în mansardă


De o parte și de alta a dressingului, am făcut rafturi pentru haine și alte lucruri din plăci de particule laminate.

Dulap în mansardă

Dulap în mansardă


Pentru a găzdui hainele, el a folosit instalația pe fixări speciale ale balustradelor de mobilier, care erau bine potrivite pentru tavanul înclinat al camerei.

Dulap în mansardă


Vestiarul s-a dovedit a fi de 8,5 metri pătrați, așa că am prevăzut pentru a instala încălzirea și a instala un calorifer. Radiatorul este instalat pe orizontală și dacă este nevoie să uscați puțin pantofii, doar puneți-l deasupra.

Dulap în mansardă


Vestiarul s-a dovedit a fi spațios, funcțional și datorită designului oglinzilor care extinde spațiul camerei principale.

Dulap în mansardă
Comentarii (3)
 1. Oleg
  #1 Oleg vizitatori 22 iunie 2013 17:35
  0
  De ce clapboard pe șuruburile negre? În mod estetic, sunt posibile dungi ruginite. Kleimers - totul!
 2. Rustam
  #2 Rustam vizitatori 18 ianuarie 2015 01:40
  0
  Idee grozavă)
 3. Rinat
  #3 Rinat vizitatori 8 august 2017 09:55
  0
  Apropo, opțiunea normală, trebuie să aruncați o privire mai atentă. Acum proiectez viitoarea casă. Plănuiesc să construiesc o casă cu garaj încorporat și mansardă, astfel încât să existe doar un spațiu liber sub acoperiș.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat