DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Tapet lipici pe tavan
Obosit de tapet vechi pe tavan, vrei să reînvie un interior plictisitor cu ceva nou? Și poate ați fost inundat de vecini și înlocuiți tapetul - o măsură necesară pentru a restaura fosta frumusețe a priveliștii de sus? Ne oferim să nu vă împrăștiați pe meșteri scumpi, dar, urmând sfaturile noastre, stăpâniți singuri o astfel de muncă. Nu te deranjează? Apoi, să trecem la afaceri.
În primul rând, trebuie să achiziționăm tapet, lipici, bandă de hârtie, perii și stocăm pe o scară. Alegeți un tapet astfel încât să se armonizeze cu succes cu schema de culori de mobilier și ziduri. Vă recomandăm să cumpărați role cu o lățime de 0,53 m, care sunt mai convenabile pentru lipici decât metru. Lungimea lor poate fi de 10 m și 15 m, în funcție de producător și tip. Inițial, ar trebui să pregătiți suprafața tavanului și să faceți marcaje care sunt multipli din lățimea tapetului. În continuare, folosind foarfece, tăiați rulourile și banda de hârtie pentru lipirea îmbinărilor în benzi de lungimea dorită.

Tapet lipici pe tavan

Tapet lipici pe tavan


În același timp, diluăm adezivul într-un recipient de plastic, amestecându-l complet când este adăugat în apă caldă. După câteva minute, agitați masa fiartă cu o perie încă o dată.


Tapet lipici pe tavan

Tapet lipici pe tavan

Tapet lipici pe tavan

Tapet lipici pe tavan


Tapetele de tavan ar trebui să fie lipite în perechi, nu se poate face față aici. Turnați lipici în două recipiente pentru confort. Lipiți banda de hârtie peste marcaj și lipici întreaga suprafață a tavanului necesară pentru prima bandă cu lipici. Concomitent cu această etapă, a doua persoană poartă tapetul cu lipici. Acum, cu atenție, pentru a nu deteriora structura, ridicați banda de tapet la tavan.

Tapet lipici pe tavan


În același timp, un maestru își îndreaptă cu atenție suprafața, evitând bulele de aer, iar cel de-al doilea susține marginea.
Tapetul trebuie lipit cu o suprapunere a bordurii, apoi cu un cuțit clerical tăiați excesul în lungime. Deci, vom oferi tavanului un aspect îngrijit.

Tapet lipici pe tavan

Tapet lipici pe tavan


Va doresc succes in aceasta problema!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat