DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Hrănitor de păsări
Adesea, uitându-se la păsările care zboară în căutarea hranei, fiecare copil și chiar un adult se gândește cum să hrănească păsările flămânde. Cineva construiește alimentatoare mari din lemn, cineva gestionează dispozitive mici din cutii în care sunt așezate diverse produse comestibile. Vă sugerăm să faceți un alimentator în formă de inimă, care va servi nu doar ca sală de mese pentru păsări, ci și ca o minunată decorare a unui copac sub fereastra dvs. Da, iar procesul de fabricație al acestuia va aduce cu siguranță multe emoții pozitive pentru tine și copiii tăi.

Atribute necesare pentru muncă:
carton gros (de preferință ondulat);
împletitura de culoare;
cuțit de papetărie;
foarfece;
perie;
un creion;
paste;
semințe și boabe.

Hrănitor de păsări


Comanda:
Pregătim o pastă: diluăm câteva linguri de făină de masă într-o cantitate mică de apă rece. Separat, fierbeți aproximativ jumătate de pahar cu apă, apoi turnați făina diluată în ea, aduceți-o la fierbere la foc mic, îndepărtați-o de la foc și răciți. Un alt tip de lipici pentru asta speculă nu este potrivit, întrucât doar o pastă este preparată din componente naturale inofensive pentru organismele vii (în acest caz, păsările).

Hrănitor de păsări

Hrănitor de păsări

Hrănitor de păsări


Din carton cu un cuțit clerical tăiem un gol în formă de inimă. Facem o gaură în ea pentru împletitură (vom agăța alimentatorul pentru ea). Înfășurați împletitura în gaura terminată și faceți o buclă. Apoi acoperim piesa de prelucrat cu un strat gros de pastă. Turnați „pastă de pasăre” (semințe, mei, cereale) pe pastă și apăsați ușor. Apoi ne întoarcem inima noastră generoasă și facem aceleași acțiuni pe partea cealaltă. Cei care nu sunt obișnuiți să fie leneși pot trage un fel de model din hrana păsărilor. Păsările vor aprecia creativitatea.

Hrănitor de păsări

Hrănitor de păsări

Hrănitor de păsări


Agățăm pe ramura unui arbust sau copac un hrănitor gata sub propria fereastră și ne bucurăm de grija noastră pentru frații cu pene. După ce păsările golesc hrănitorul, acesta poate fi reîncărcat cu prevederi, după ce au fost curățate anterior resturile de pastă uscată.
Bucurați-vă de munca dvs.!

Hrănitor de păsări
Comentarii (3)
 1. Natasha
  #1 Natasha vizitatori 9 noiembrie 2013 20:29
  0
  Deci nu vor putea să mănânce semințele, pentru că sunt frământate cu lipici clipit
 2. Vitali
  #2 Vitali vizitatori 25 noiembrie 2013 15:21
  0
  Și cum o vor mânca ??? Nu numai că semințele sunt lipite, ci sunt doar pe un telephoto carton ...: nu: În ceea ce privește decorul de iarnă, în curtea ta ... și de ce? Și cu atât mai mult pentru păsări: recurs:
 3. bârlog
  #3 bârlog vizitatori 23 august 2014 20:32
  1
  Nu purta prostii! Acesta este claster și nu lipici!

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat