DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Ideea de a decora ușile caselor lor cu coroane de Crăciun ne-a venit nu atât de mult timp în urmă. Sunt obținute din crenguțe uscate, din conuri și nuci, din ramuri de molid, pin și chiar laur.
Ei bine, astăzi vom face o coroană de Anul Nou cu materiale care pot fi găsite cu ușurință în fiecare casă.
Pentru a crea o coroană, avem nevoie de astfel de materiale: foi de revistă, fire durabile, superglue, foarfece, ploaie și, desigur, Anul Nou decorare: conuri, panglici, margele, clopote, ghinde, plasă decorativă.

1. Începem să creăm temelia. O vom face din foi de revistă. Aceasta este cea mai consumatoare de timp. Luăm câteva foi și începem să le răsucim într-o spirală. Când spirala devine densă, adăugați alte câteva foi la capătul ei și răsuciți-le din nou. Astfel, înfășurăm foile până obținem un tub de hârtie cu lungimea dorită. Apoi conectăm capetele tubului, formând un cerc. Pentru a oferi bazei o formă regulată mai rotundă, înfășurăm deasupra bazei încă câteva foi.

Cununa de Crăciun


2. Învelim baza noastră de hârtie cu fire groase pentru a-i conferi mai multă rezistență și rotunjimea liniilor.

Cununa de Crăciun


3. Acum decoram baza coroanei cu o ploaie de două culori (sau având nuanțe diferite.) Fixăm capetele ploii cu lipici.

Cununa de Crăciun


4. Nu uitați să faceți o buclă pe care va fi atașată coroana noastră de Anul Nou în viitor.

Cununa de Crăciun


5. Acum rămâne cu clei și cu tinsel de Anul Nou pentru a ne decora coroana. În acest scop, puteți utiliza orice materiale: nuci sau conuri aurite, diverse margele, arcuri, ghinde, plasă decorativă, clopote sau compoziții gata fabricate.

Cununa de Crăciun

Cununa de Crăciun

Cununa de Crăciun


Cununa noastră este complet gata. Rămâne doar să-l atârne pe ușa din față, iar el ne va încânta cu toate vacanțele de Anul Nou.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat