DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Jucarie pentru dormit" Dachshund "
Ce ar putea fi mai frumos decât să faci ceva cu propriile mâini pentru propriul copil? Mai ales când un lucru mic de casă aduce bucurie unui copil.
Acest articol vă va spune cum să faceți o jucărie de dormit drăguță. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de:
- material textil moale la atingere (bicicletă, pâslă, flanelă, tricotaje sau ceva de genul) de orice culoare în dimensiuni de 40x50 cm;
- catifea sau piele neagră 5x2,5 cm;
- fire (culori ale țesăturii principale și culori opuse), ac;
- umplutură pentru jucării.
Mai întâi, pe o foaie de ziar, desenați conturul unei jucării viitoare. Apoi îl decupăm și, fixându-l pe țesătură și fixându-l cu ace, îl conturăm cu un marker special pentru țesătură sau cu un săpun obișnuit. Tăiați două jumătăți din „corpul” unui câine de jucărie. Pentru urechile de pe țesătură desenăm patru contururi, decupate.

Jucarie pentru dormit


Coaseți modelele corpului între ele din partea greșită. Nu merită să coaseți până la capăt, într-un singur loc lăsăm o mică gaură nedorită pentru umplerea ulterioară cu umplutura selectată anterior.

Jucarie pentru dormit


Aflam baza cusuta pentru corpul jucariilor din partea frontala. Apoi umplem jucăria (bine, dar nu strânsă) și cosim cu grijă gaura.

Jucarie pentru dormit


Ajungând să coase urechile. Pentru a face acest lucru, luați două tipare de urechi și coaseți-le din partea greșită de-a lungul marginii. Lăsăm o mică zonă nestricată pentru a întoarce urechile în partea din față. Ne răsucim, coaseți secțiunea ne-cusută, o coase la cap.

Jucarie pentru dormit


Apoi coaseți nasul din țesătură neagră (sau din pielărie). Îmbrăcăm ochii, somnul și ghearele „închise” închise pe labe cu fir grosier.

Jucarie pentru dormit


Totul, jucăria Dachshund pentru somn este gata. Pentru decorare, puteți coase plasturi de țesătură strălucitoare pe jucărie, atașați un arc sau puteți face o copertă pe spate.

Jucarie pentru dormit


În timpul umplerii cu umplutură, puteți pune, de asemenea, o pungă de lenjerie cu mentă sau coajă de soare în capul câinelui pentru cel mai bun somn al copilului.

Jucarie pentru dormit
Comentarii (1)
  1. Sashulya
    #1 Sashulya vizitatori 7 noiembrie 2013 14:10
    1
    taxiurile mele trebuie să facă asta

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat