DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Floare cu brosa de chiffon
O floare cu brosa este un decor foarte interesant și feminin. Fabricarea sa va dura aproximativ o oră și jumătate. Costul brosei este redus și arată chiar mai bine decât bijuteriile achiziționate. Floarea va reînvia perfect orice rochie sau cardigan. Îl poți purta singur sau îi dai prietenei tale pentru o vacanță.

Floare cu brosa de chiffon


Veți avea nevoie de:
1) o secțiune de șifon de 15-20 cm lățime
2) accesorii de cusut (fir, ac, foarfece, ac, creion)
3) trei mărgele mici
4) o bucată de țesătură densă care măsoară 4 * 4 cm
5) lumânare
6) carton

1) Luăm un carton dens și atragem pe el niște petale de diferite dimensiuni: mici, medii și mari.

Floare cu brosa de chiffon


2) Tăiați petalele de carton și așezați-le pe un chiffon. Încercuiește cu cretă albă sau creion.

Floare cu brosa de chiffon


3) Tăiați petalele. Ar trebui să obțineți aproximativ 15 petale mari, 7 medii și 5 mici. Numărul lor poate varia. Cu cât crezi mai multe petale, cu atât floarea ta va fi mai densă și mai voluminoasă.

Floare cu brosa de chiffon


3) Aprindem o lumânare și începem să ardem petalele în jurul perimetrului. Această procedură este necesară pentru ca marginile să se topească puțin și să nu se sfărâme. În plus, datorită efectelor flăcării, petalele se îndoaie puțin spre interior, devin ca cele reale.

Floare cu brosa de chiffon


4) Următoarea etapă este asamblarea florii. Luăm cele mai mici petale, ne coasem reciproc cu o schimbare. Ne mișcăm în cerc. În același mod, coasem petale medii și mari. După ce toate petalele sunt colectate, trebuie să atrageți miezul florii. Luăm 3 mărgele drăguțe pe tonul țesăturii sau în contrast, le coase în centrul florii. Întoarceți produsul pentru a face montura. Luăm o bucată de țesut dens care măsoară 4 cu 4 cm, decupăm un cerc din ea. În cerc facem tăieturi și introducem un ac. Baza poate fi lipită de o floare sau cusută cu fire în culoarea țesăturii.

Floare cu brosa de chiffon


5) Floarea noastră este gata!

Floare cu brosa de chiffon
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat