DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Transformă-ți singur pantofii
Anul Nou este aproape de colț, așa că ar trebui să vă gândiți deja la ținuta dvs. pentru seara festivă. Dacă nu există nici o modalitate de a cumpăra lucruri noi pentru noi înșine, le vom „reconstrui” pe cele vechi. Și ca întotdeauna, vor fi necesare mijloace improvizate pentru asta: fire, ace, vopsea și lipici pentru încălțăminte, tot felul de accesorii și, desigur, fantezie.
Pantofii preferați și-au pierdut aspectul prezentabil sau este coaja exterioară a cizmelor puțin stricată? Există o modalitate excelentă de a-ți moderniza pantoful vechi și de a-i da o viață nouă. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de vopsea pentru încălțăminte într-o cutie spray (vopsea spray) și instrumente improvizate sub formă de ziare și bandă scotch.
În primul rând, trebuie să determinați culoarea vopselei și zonele de încălțăminte care fac obiectul actualizării. Te-ai hotărât? Este în regulă, lăsăm liber zona de încălțăminte pe care o vom păta și acoperim restul pantofilor cu ziar și bandă scotch. Aplicați vopsea pe o suprafață deschisă. Vă sfătuiesc să faceți acest lucru pe balcon sau în aer liber, deoarece mirosul de vopsea este foarte persistent. Da, și când aplicați vopsea pe încălțăminte cu un pistol, aveți grijă să nu pictați accidental peste altceva.
Apoi dăm câteva minute pentru a usca vopseaua și a îndepărta mijloacele improvizate.
Imaginile arată cizme înainte și după colorare. După părerea mea, s-au dovedit cizme foarte frumoase.

Transformăm noi înșine pantofii

Transformăm noi înșine pantofii

Transformăm noi înșine pantofii


Un alt mod. Găsim eșarfe în lucruri vechi sau mai bine chiar și o față de masă cu franjuri vechi. În cazuri extreme, puteți cumpăra o franjă adecvată într-un magazin de țesături și accesorii aferente. Lipim adezivul pentru pantofi pe exteriorul părții superioare a cizmelor sau pantofilor cu franjuri, aplicând o bandă de lipici pe material cu un strat subțire. Și ai pantofi complet diferiți, drăguți și nu ca restul.
Imaginează-ți și vei reuși. Fii propriul tău designer!
Comentarii (1)
  1. MIV
    #1 MIV vizitatori 29 august 2017 08:18
    1
    Ce rost are? Nu cred că lustruirea încălțămintei în spray poate dura mult. Iar atunci când este spălat, aspectul cizmelor va deveni și mai rău decât era. Dacă o singură dată, atunci pentru aceasta există costuri suplimentare pentru achiziționarea vopselei.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat