DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
Scrubs este un produs popular de îngrijire a pielii, mai ales când vine vorba de prezența celulitei. Cu acest instrument, puteți da pielii elasticitate, ridica tonul, îmbunătăți fluxul de sânge și curăța particulele de celule moarte. În fiecare an, producătorii lansează din ce în ce mai multe produse noi, astfel încât fiecare femeie să aibă posibilitatea de a folosi exact instrumentul care este cel mai potrivit pentru ea personal.
Dar este mult mai ușor să faci un corp să te frece singur. Pentru a face acest lucru, nu aveți nevoie de mult timp și bani - principalul lucru este să aveți o dorință. De exemplu, puteți face un scrub de cafea. Pe lângă acțiunile sale principale, este capabil să învioreze pielea și să îi ofere o aromă uimitoare pentru întreaga zi.
Pentru a prepara un astfel de scrub, trebuie să luați:
• bol;
• lingură sau spatulă;
• cafea măcinată - 3 linguri;
• apă caldă - 50 ml;
• miere - 2 linguri;
• piper roșu măcinat - 1 gram;
• uleiuri esențiale - câte 3 picături.

Scrub de corp de cafea


Mai întâi trebuie să turnați cafeaua cu apă fierbinte, astfel încât să se aburească puțin. Se lasă la infuzat timp de 2 minute. Pentru scrub, puteți lua nu numai cafea obișnuită, dar și băuturi de cafea. În acest caz, nu trebuie să fie aburit dacă scrubul este preparat imediat după ce se bea cafeaua.

Scrub de corp de cafea


După aceea, se adaugă miere în vas cu cafea și se amestecă bine.

Scrub de corp de cafea


Ardeiul roșu se adaugă la masa formată de miere de cafea. Apropo, joacă un rol important atunci când un scrub este folosit pentru a lupta împotriva celulitei. Dacă este pregătit pentru față, atunci este mai bine să nu adăugați ardei roșu.

Scrub de corp de cafea


După agitare, se adaugă uleiuri esențiale. Uleiul de arbore de ceai și uleiul de portocale au fost luate pentru a face acest scrub.

Scrub de corp de cafea


Scrubul finalizat se aplică pe corp cu mișcări circulare moi. În zonele cu probleme, se recomandă creșterea presiunii și masarea pielii până la 10 minute. După aceasta, scrubul se spală cu apă caldă și se aplică o cremă pe corp.

Scrub de corp de cafea
Comentarii (1)
  1. buzilkina89
    #1 buzilkina89 vizitatori 7 august 2017 10:17
    0
    Acum știu cu siguranță unde să pun motivele de cafea rămase! Am încercat această rețetă pe mine și efectul m-a izbit - pielea a devenit moale și mai uniformă. Și mirosul este doar nebun nu numai eu, ci și soțul meu.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat