DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Compoziție decorativă de crenguțe
Compoziție decorativă de crenguțe


În ultimul subbotnik, pentru a combina afacerile cu plăcerea, am adunat ramuri uscate. Am avut o idee să pictez ramuri într-o culoare de șarpe și să le fac o compoziție decorativă pentru anul următor al șarpelui. Drept urmare, am simplificat ideea pentru a nu supraîncărca ambarcațiunea cu culori strălucitoare. S-a dovedit simplu, dar, după părerea mea, delicat. Judecă pentru tine.

Pentru a realiza o astfel de compoziție aveam nevoie:
Ramuri uscate - curbate și drepte,
foarfece de grădină,
Vopsea pulverizată în trei culori,
Vopsea acrilică de culoare roșie,
perie
O vaza.

După cum s-a dovedit, ramurile care se dușeră din pomii fructiferi s-au dovedit a fi mai stângace și mai curbate. Le-am luat doar câteva bucăți. Din crengi este necesar să tăiați nodurile cu o secătoare și să le aliniați aproximativ ca mărime.

Compoziție decorativă de crenguțe


Folosind o vopsea spray, vopsiți ramurile în câteva culori neutre. Am folosit gri mat, argintiu și negru. Trebuie să spun că consumul de vopsea la vopsirea ramurilor este într-adevăr mare, de aceea este mai indicat să le pictați împreună, într-o grămadă și nu unul câte unul. Ramurile vopsite pot fi deja așezate individual, astfel încât să se usuce mai repede.

Compoziție decorativă de crenguțe


Folosind vopsea acrilică strălucitoare, aplicăm un model de șarpe pe ramuri individuale. În cazul meu, acestea sunt dungi roșii. Repet că am vrut să colorez toate ramurile, dar mi s-a părut excesiv de înspăimântătoare. Artizanat în culori gri, negru și roșu se potrivesc destul de armonios în interior. O vază este, de asemenea, necesară neutru, pentru a nu distrage atenția de la compoziție. Cristalul sau sticla este perfectă.

Compoziție decorativă de crenguțe


Dacă nu vă este frică de aceste reptile, încercați să întruchipați ideea de serpentarium, unde fiecare băț va fi pictat în culorile unui anumit tip de șarpe otrăvitor. Ar trebui să se dovedească luminos și înfricoșător!

Compoziție decorativă de crenguțe
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat