DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
După sărbători în vaze există trandafiri decoloranți, care sunt foarte nefericiți de aruncat, dar cei uscați nu arată nici foarte prezentabili. Pentru a păstra florile uscate, puteți utiliza o tehnologie foarte simplă. Trandafirii, fără a aștepta până când în cele din urmă se estompează, se atârnă cu „capetele” lor - îi fixez cu ace la perdele. După câteva zile, trandafirii „își ating starea” - petalele lor sunt uscate până la sfârșit.

Flori uscate


Când se acumulează o mulțime de flori - puteți începe să le decorați. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie doar de conserve spray de diferite culori. Am luat vopsea de aur, visiniu, coral, cupru și argint. Trandafirii de culoare închisă după uscare devin aproape negri - și vor arăta foarte bine nuanța de argint sau cupru.

Flori uscate


Trandafirii de culoare deschisă, la uscare, se îngălbenesc, dar nu se întunecă - și se poate folosi orice email pe ele (dar, în principiu, orice nuanță poate fi folosită și pe culori închise - trebuie doar să pulverizați vopseaua mai dens).

Flori uscate


Pentru a începe, trebuie să pregătiți un loc în care vopseaua să nu păteze mobilierul sau de gen. Pentru a face acest lucru, acoperiți totul cu ziare - deoarece smalțul de aerosoli se împrăștie departe sub formă de praf, format din particule microscopice de vopsea. Dacă este posibil, cel mai bine este să ieșiți afară, atunci nu va trebui să respirați vaporii nocivi și să vă curățați după muncă. Ar trebui să vă pună o mănușă sau o pungă de plastic - este mai convenabil să țineți flori lângă tulpină, pentru a nu se murdări.

Flori uscate


Am stropit mai întâi trandafirii întunecați cu visiniu și smalț de corali, iar apoi pe deasupra cu vopsea de argint și aur.

Flori uscate

Flori uscate


Am acoperit imediat trandafiri ușori cu vopsea de aur și cupru. Smaltul aerosol se usucă foarte repede - 10-15 minute. După uscare, trandafirii devin elastici și nu atât de fragili. Acum puteți realiza diverse compoziții din ele, umpleți-le cu muguri și boluri decorative.

Flori uscate

Flori uscate

Comentarii (1)
  1. Vyacheslav
    #1 Vyacheslav vizitatori 15 ianuarie 2013 06:39
    0
    Orice plante nu își pierd culoarea dacă sunt suspendate în congelator. Este bine dacă există un ventilator de circulație în congelator. Atunci florile vor renunța rapid la umiditate. Și culoarea va rămâne. Apropo, puteți usca mărar, pătrunjel, etc. După uscare la congelator, le obțineți și sunt proaspete. A nu se păstra la congelator. Cât de uscat - îl obținem.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat