DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Capac pentru frigarui
Oricine din timpul liber caută să-și reînnoiască puterea, experiența. Vreau să dedic mult timp unui hobby. În familie, toată lumea poate avea un pasionat preferat - citirea, broderie, proiectare, cusut, realizare foto, pescuit, vânătoare. Trebuie să vă relaxați și să studiați, ținând cont de interesele legate de vârstă. Psihologii recomandă includerea copiilor în toate tipurile de activități familiale. Pasiunea părinților este transmisă copiilor. Principala datorie părintească este de a transmite fiicelor și fiilor cunoștințe, abilități, valori culturale și morale. Este necesar să înveți un copil să inventeze, să fantaseze, să creeze. A vă oferi bucurie unul altuia este cea mai importantă regulă a familiei.

Fiecare membru al familiei are petrecerile sale preferate, dar gătitul și grătarul pot fi considerate, pe bună dreptate, ca un distracție comună și preferată, când se adună toți membrii familiei și rudele dragi. Weekend de vară, drumețiile în mediul rural par deosebit de interesante, cu adunări în jurul focului de tabără, pentru aroma cărnii parfumate. Aici fiecare își poate împărtăși realizările, spune povești amuzante, ascultă amintirile rudelor în vârstă. Toată lumea vrea să ia parte la proiectarea picnicului. Există o slujbă pentru toată lumea. Șeful familiei îi poate învăța pe copii să aprindă corect un foc, iar femeile vor contribui la designul estetic al mesei.

O acoperire frumoasă pentru frigarui este un lucru necesar în fiecare familie.

Carcasă de broșă

Carcasă de broșă

Carcasă de broșă

Carcasă de broșă


Este frumos când un lucru simplu este făcut cu dragoste și decorat cu ajutorul copiilor. Acest lucru poate fi considerat un agrement plăcut și sensibil în zilele de săptămână, iar în weekend întreaga familie se va bucura de meșteșugurile simple.

Carcasă de broșă

Carcasă de broșă


Pentru muncă, este necesar să pregătiți material pentru decorațiuni exterioare - de preferință puternice, dense. Partea interioară este realizată din pânză de ulei de masă - nu scurge umezeala, este bine spălată, nu sfâșie de la capetele ascuțite ale frigaruiilor. Pentru a proiecta o copertă, puteți alege orice complot - poate fi legume pe un vas, o pălărie de bucătar frumos, un porc stilizat sau un miel. A arăta imaginația în această problemă nu este deloc dificil.

Carcasă de broșă

Carcasă de broșă

Carcasă de broșă

Carcasă de broșă

Carcasă de broșă

Carcasă de broșă

Carcasă de broșă


După ce a ales materialul, este necesar să tăiați forma. La tăierea capacului exterior, finisajul este format și cusut cu mâinile, o mașină de cusut. Oricine îți place. Poate fi folosit pe trei laturi.
Capacul interior al pânzei de ulei este decupat puțin mai mic, dar mai lung în înălțime - pentru a crea o reveră. Acest lucru va salva capacul exterior de pete de grăsime și funingine, care pot fi de la frigarui spălate insuficient.

Carcasă de broșă

Carcasă de broșă

Carcasă de broșă

Carcasă de broșă

Carcasă de broșă

Carcasă de broșă


Condițiile de spălare în natură sunt limitate și este mai bine să o faci acasă. Puteți utiliza foarfece cret pentru a decora feliile. O parte necesară a capacului este un stilou. Poate fi făcută sub formă de buclă, de orice dimensiune. În casă, acest lucru va face posibilă agățarea unui capac pe un cârlig, care va decora bucătăria și va deveni un decor interior.

Carcasă de broșă

Carcasă de broșă
Comentarii (2)
 1. feelloff
  #1 feelloff vizitatori 11 octombrie 2012 9:23 p.m.
  0
  Excelent pentru grătar: lol:
 2. Alexander
  #2 Alexander vizitatori 2 martie 2014 14:35
  2
  Am făcut-o mai ușoară. A luat o conductă de plastic pentru canalizare. Tăiați o bucată mai lungă decât frigarui cu 20 mm. Și întregul caz. El a intermediat 8 frigarui. Inele agățate peste margine. Se dovedește un cilindru îngrijit, cu inele de frigarui pe margine.
  Totul ingenios este simplu.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat