DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Felt este lucruri grozave! Oricine dorește să facă jucării cu propriile mâini poate fi convins de acest lucru! În primul rând, este foarte ușor să modelezi din pâslă. În al doilea rând, își păstrează perfect forma. În al treilea rând, pâsla nu se sfărâmă - asta înseamnă că marginile pieselor tăiate din acest material nu trebuie prelucrate! Și foile de pâslă, de regulă, sunt vopsite în culori luminoase, bogate. Din motivele de mai sus, acest material este ideal pentru jucării auto-fabricate. Chiar și un copil va face față acestei sarcini creative, totul este atât de simplu! Nici măcar o mașină de cusut nu este necesară.
Vă sugerez să aflați cum să coaseți o bufniță amuzantă din pâslă în mai puțin de o oră. Veți avea nevoie de:
- foi de pâslă de diferite culori;
- foarfece;
- fire multicolore (pot fi adaptate la tonul pâslă, dar acest lucru este complet opțional);
- vată de bumbac, iernier sintetic sau alt umplutură moale.

Jucării din pâslă


1. Mai întâi, trebuie să pregătiți un model al viitoarei noastre bufnițe. Îl poți desena singur, ghidat de imaginație sau poți căuta pe internet. Pentru comoditate, este mai bine să faceți un model pe hârtie, apoi să-l transferați în pâslă.

Jucării din pâslă

Jucării din pâslă


2. Mai întâi, pe una dintre părțile care alcătuiesc corpul unei bufnițe (și ar trebui să avem două dintre ele la fel), folosind fir și un ac, trebuie să coaseți ochi, aripi și pene. Apropo, pentru a face acest lucru, nu este necesar să răsfoiți complet detaliile - doar câteva cusături sunt suficiente, acestea vor ține perfect.

Jucării din pâslă


3. După ce toate detaliile sunt cusute pe partea din față, puteți începe să o coasați cu spatele. Ar trebui lăsată o mică deschidere pentru umplerea bufniței.

Jucării din pâslă


4. Atingerea finală este umplerea bufniței cu material moale și suturarea ultimei găuri.
Jucăria amuzantă este gata! Prin același principiu, este posibil să se realizeze o mare varietate de personaje, precum și bijuterii, elemente de decor și chiar tablouri.

Jucării din pâslă

Jucării din pâslă
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat