DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Felicitare pentru tata
Cartea este cea mai bună un cadou! Dar trebuie să recunoști că este mult mai plăcut, mai ales pentru persoana iubită, să primești un cadou făcut de tine. Îți poți pune sufletul și inima într-un astfel de cadou și cel mai important este că va fi unic, creativ și unic. Fie un fel de bijuterie: o geantă de mână sau o carte poștală - nu va arăta ca celelalte. Fantezia și dorința sunt tot ceea ce este necesar pentru a avea succes speculă.

Ce aveți nevoie pentru a face o carte poștală?

Din vremuri imemoriale, cărțile au jucat un rol important în viața oamenilor, deoarece este, de asemenea, o oportunitate de a felicita o persoană în vacanță și de a mulțumi pentru serviciul sau doar pentru a saluta. Pe vremuri, cărțile poștale erau de o frumusețe incredibilă, pentru că erau făcute din toată inima și realizate manual, adică. aveau drept de autor. Atunci de ce nu ne creăm propria noastră carte poștală?
Când mergeți într-o vacanță, împreună cu un cadou, este întotdeauna oferit un card cu urări și felicitări. Și dacă nu o cumpărați, ci o creați personal, atunci va lăsa o impresie plăcută de neșters asupra prietenului sau a persoanei iubite. Pentru fabricarea cărților poștale, sunt potrivite o mare varietate de materiale: carton, hârtie, blană, margele, dantelă, diverse panglici și multe alte materiale improvizate pot fi încorporate în ambarcațiunile dvs. și o fac doar o operă de artă.
Realizarea unei cărți este foarte simplă - principalul lucru este să începi și să îți pornești imaginația!
Să încercăm să facem un card pentru tată. Și chiar dacă nu poartă cravată și poartă rar o cămașă, va fi, fără îndoială, foarte încântat să primească un astfel de card de la fiul sau fiica sa.

Pentru a începe, avem nevoie.
1. carton colorat.
2. Hârtie colorată.
3. Două butoane.
4. Adeziv.
5. Foarfece.
6. Creion

Începerea creării unei cărți poștale

a) Carte poștală. Tăiați o foaie de carton în jumătate. Îndoiți din nou jumătatea rezultată în jumătate și obțineți o carte poștală de 10,5 cm cu 15 cm.

Felicitare pentru tata.


b) guler. Ne retragem 2 cm de marginea superioară a cărții poștale și facem tăieturi de 2,5 cm pe ambele părți ale cărții poștale (vom face un guler al acestora), iar pe a doua foaie a cărții poștale trebuie să tăiem o fâșie de 2 cm. Benzile incizate sunt îndoite într-un unghi, așa cum se arată în fotografie, pentru a obține un guler.

Felicitare pentru tata.


c) cravată. Pe hârtie colorată, desenăm o cravată lungă de 12 cm, lipim ușor și lipim gulerul deasupra. Când lipiciul se usucă, lipici două butoane pe părțile laterale ale gulerului.

Felicitare pentru tata.


d) Proiectare. După ce toate detaliile sunt bine rezolvate, puteți scrie urări și felicitări pentru tatăl din interior. Folosiți stilouri colorate sau pixuri cu pâslă pentru acest lucru. În interiorul cărții, puteți decora, de asemenea, cu margele colorate, fluturi din hârtie colorată sau alte elemente decorative.

Felicitare pentru tata.


După cum vedeți, pentru a crea o carte poștală aveți nevoie de foarte puține lucruri: anumite materiale, puțin timp și o voință interminabilă de imaginație. Iar cartea pe care tocmai am făcut-o va cuceri orice tată.
Chiar dacă tatăl nu este romantic și există un sentimentalism mic în el, el nu va rămâne niciodată indiferent, primind acest cadou de la copilul său. Acest card va fi cel mai bun cadou pentru tată și vă va aminti constant cum îl iubești și îl apreciezi.
Să ajungi la muncă!
Comentarii (1)
  1. Liuba
    #1 Liuba vizitatori 24 iulie 2013 8:21 p.m.
    0
    Mulțumesc pentru idei! Cu siguranță îi voi face tatălui o zi de naștere! clipit

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat