DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Suveniruri de coajă
Ai fost pe mare cel puțin o dată în viața ta? Ați cumpărat suveniruri de la scoici? Și să încercăm să facem suveniruri marine pe cont propriu?
Pentru muncă, avem nevoie - pietricele, cochilii sau fragmente de culoarea mării, recunoașteți - ați adus toate acestea cu voi din ultima vacanță și ați fost pe cale să o scoateți în mezanin cu valiza dvs.? De asemenea, avem nevoie de un obiect pe care îl vom decora (în cazul meu, un cadru foto din plastic gata făcut), iar lipiciul - universal, preferabil transparent - nu este vizibil în golurile dintre pietre și scoici (am un „moment-cristal”).

Suveniruri de coajă

Suveniruri de coajă


Cochilii pot fi lipiți într-o mizerie creativă sau pot prezenta anumite tipuri specifice. În cazul modelului - puteți așeza cochilii înainte de a aplica lipiciul, apoi doar lipiți-l. Dacă toate elementele sunt lipite într-o ordine haotică (care nu pare mai puțin interesantă ca rezultat), atunci aplicăm lipici pe bază și apoi, ca un puzzle, „asamblăm” părțile într-un singur întreg. Aplicăm dens adeziv, deoarece cochilii și pietricele sunt destul de grele.

Suveniruri de coajă

Suveniruri de coajă


Cadrul meu avea o canelură în jurul perimetrului, pe care l-am umplut cu bucurie de bucăți de scoici, sunt de acord, deci pare mai distractiv? Pe un cadru neted, puteți așeza o fâșie, zig-zag sau lipici întregi scoici.
Când coajele se lipesc (consultați instrucțiunile de lipici), puteți acoperi produsul cu lac incolor sau puteți lăsa un gust mat natural după gust. Totul, rama este gata, rămâne doar să inserați o fotografie marină.

Suveniruri de coajă

Suveniruri de coajă

Suveniruri de coajă

Suveniruri de coajă


Într-o astfel de tehnică, puteți decora aproape orice obiecte - caschete, rame de oglinzi, accesorii pentru baie - tot ceea ce este suficient pentru imaginația dvs. și scoici, desigur. Pietricele mici arată la fel de impresionante, dar pentru a simula „sputa” este recomandat să le acoperiți cu lac transparent (mobilierul va face).

Suveniruri de coajă

Suveniruri de coajă
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat