DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Husa pentru telefonul mobil„ Loved Hare ”
În noua eră a tehnologiei înalte, este dificil să-ți imaginezi viața fără un telefon mobil. Nu ne despartem de ele uneori zile întregi. Achiziționarea unei carcase de telefon originale devine o tendință din ce în ce mai populară. Dar nu puteți să vă plimbați cu o achiziție scumpă și să faceți un caz unic din materiale improvizate.

Capac pentru telefonul mobil


pentru speculă „Vom avea nevoie de carcasa telefonului mobil Lovers Hare: trei matrițe din fire de lână de diferite culori (gri, alb, albastru), un cârlig de croșetat, o mică bucată de țesătură pentru căptușeală, material colorat (pentru designul nasului Harei), bumbac, două articole de papetărie. agrafe de hârtie, lac de unghii negru (sau altă vopsea neagră lucioasă), un buton în formă de inimă și două butoane negre în formă de emisfere.
Pentru fabricarea elementului principal al ambarcațiunii, adică corpul capacului, vor fi necesare cunoștințe de bază despre metodele de croșetat.

Pasul 1

Acoperirea corpului. Pentru partea inferioară a capacului, folosim fire groase de lână gri și un cârlig de croșetat. Tricotăm un lanț de 10 bucle de aer, apoi 5 rânduri conform schemei: 9 fără croșetat, buclă de ridicare și viraj. Apoi legăm dreptunghiul de jos din jurul marginilor la înălțimea necesară cu bucle fără croșet (înălțimea depinde de înălțimea telefonului), adăugăm dungi albastre la schema de culori. Coaseți căptușeala cu partea tricotată a capacului și adăugăm panglică gri-albastru (rulată din fire gri și albastre). Este necesară o panglică pentru a lega capacul.

Capac pentru telefonul mobil

Capac pentru telefonul mobil

Capac pentru telefonul mobil


Pasul 2

Urechile de lipie. Pentru a crea urechile, folosim fire de lână albă și gri, un cârlig și vată. Prin principiul tricotării fundului capacului, tricotăm două dreptunghiuri de culoare gri (mai mare) și două albe. Conectăm dreptunghiurile gri și alb între ele și, dacă este necesar, adăugăm vată pentru volumul urechilor.

Capac pentru telefonul mobil

Capac pentru telefonul mobil

Capac pentru telefonul mobil


Pasul 4

Ochi de „Hare”. Din fire de lână albe, tricotăm în bucle de cerc fără cearcăne albe de croșetă de dimensiunea dorită. Luăm două butoane negre sub formă de emisfere și aplicăm deasupra cercurilor.

Capac pentru telefonul mobil


Pasul 5

Nasul „Hare”. Coase butonul în formă de inimă cu o țesătură adecvată (la discreția dvs.) în funcție de textură și culoare.

Capac pentru telefonul mobil


Pasul 6

Antene ale „Hare”. Împărțiți agrafele de hârtie în bucăți uniforme de sârmă de diferite lungimi și vopsiți cu lac de unghii obișnuit în negru lucios.

Capac pentru telefonul mobil


Pasul 7

Cea finală. Coase toate elementele feței „Lovely Hare” și fixăm antenele.
O copertă amuzantă pozitivă pentru telefonul dvs. mobil "Love Hare" vă va înveseli în fiecare zi.

Capac pentru telefonul mobil
Comentarii (1)
  1. Zhenya
    #1 Zhenya vizitatori 9 martie 2016 8:21 p.m.
    0
    Cât despre mine, aceasta nu este o iepură, ci un câine =)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat