DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» Cercei de casă
Mi-am dorit cercei frumoși pentru o rochie tricotată, dar nu din aur sau argint, ci altceva, original. S-a decis crearea lor cu propriile mâini. Îmi place să sculptez din argilă polimerică (plastic), așa că nu au fost probleme cu selecția materialului pentru cercei.
În primul rând, trebuie să îndoiți două cârlige dintr-un fir subțire. De asemenea, trebuie să ridicați lanțul și să îl tăiați la jumătate. Numărul de verigi trebuie să fie același în fiecare piesă, astfel încât ambele cercei să aibă aceeași lungime.

Cercei de casă


Rochia este de un verde deschis, cu culori galben și alb. Pentru ca totul să pară armonios, culoarea plasticului trebuie selectată cu atenție. Am folosit alb, galben și verde. Pentru a obține nuanțe deschise, am amestecat galben saturat cu plastic alb, așa că obținem și un verde deschis.

Cercei de casă

Cercei de casă


Turnăm mingea din plastic galben deschis și o fixăm pe cârlig - obținem baza cercelului. De jos, trebuie să atașați lanțul la bilă, așezându-l pe o bucată mică de plastic. Apoi începem să împodobim bila. Luați o bucată mică de plastic, frământați-o pe farfurie și atașați-o la minge de bază. Pentru a deveni mai interesant, trebuie să alternați diferite culori. Ambele cercei trebuie sculptate în același timp, altfel se vor dovedi prea diferite. Ie au făcut mai multe petale pe un cercel, l-au pus deoparte și au sculptat același lucru pe celălalt. Este mai bine să faceți un stand astfel încât să puteți atârna cerceii și să nu-i puneți pe masă, așa că există șanse mai mici de a strica ceva. Standul poate fi realizat din scobitori sau creioane, principala condiție este ca acesta să fie rezistent.

Cercei de casă

Cercei de casă

Cercei de casă


Sub toate petalele colorate, am orbit o câmpie, ca un mormânt de flori. Lanțul atârnă liber, semănând cu o tulpină de flori. Dar, dacă doriți, puteți orbi a doua bază cu bilă și o puteți decora ca partea superioară a cercelului.

Cercei de casă

Cercei de casă


După terminarea modelării, cerceii trebuie coași. Cuptorul trebuie încălzit la 250 de grade. Coaceți câteva minute în stare suspendată pe un suport. Atunci trebuie să aștepți ca cerceii să se răcească și asta este.

Cercei de casă

Cercei de casă
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat