DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Lumânare originală
Lumânare originală


Un prieten a dat odată lumânări, dar niciunul dintre noi nu a primit plăcere de la cadou. Erau lumânări obișnuite. Idee de transformare ca. un cadou născut de la sine.

Lumânare originală

Lumânare originală


Dintre materialele necesare - plastic multicolor, un băț din lemn și un cuțit clerical. Pentru început, scoatem două „viermi” în mâini și le țesem împreună. Pigtailul rezultat este așezat în jurul lumânării - obținem „fundația” pentru decorarea principală. După aceea, începem să sculptăm flori.

Lumânare originală

Lumânare originală


Principalul lucru este răbdarea, apoi orice detaliu mic va rezolva. Scoatem o bucată de plastic de-a lungul unei mazăre mici, o frământăm în mâinile noastre, astfel obținem petale. Culoarea, forma și numărul petalelor pot fi oricare. Lipind petalele împreună, obținem o floare. Ar trebui să se lipească de bază. Puteți orbi mai întâi toate florile, apoi le puteți fixa pe bază, dar acest lucru, în opinia mea, este mai dificil.

Lumânare originală

Lumânare originală


Plasticul de diferite culori se amestecă bine. Datorită acestui fapt, puteți obține o mare varietate de culori și nuanțe. Puteți să nu amestecați complet și apoi să obțineți dungi colorate pe petale. Trebuie amintit că atunci când coaceți, plasticul devine puțin mai întunecat.
Când mai multe flori sunt deja lipite între ele, trebuie decorate cu frunze. Turnăm o clătită dintr-un plastic verde cu un băț de lemn. Apoi cu un cuțit clerical, tăiați frunzele dintr-o formă care vă place. Frunzele pot fi sculptate fie în flori, fie la bază. Așa că umplem tot spațiul pe o bază de colaci.

Lumânare originală

Lumânare originală


Ultimul pas este coacerea la cuptor. Lumânarea poate fi scoasă sau lăsată (dacă vă este frică să spargeți totul). Ambalajul din plastic arată de obicei un timp de 30 de minute. Dar din propria experiență știu că în 30 de minute. totul va arde. Cuptorul trebuie încălzit la 250 de grade, coaceți ambarcațiunile pe o scândură de lemn pentru aproximativ 5 minute. (în funcție de dimensiune). Apoi, așteptați până când decorația se răcește și asta este. O astfel de lumânare este un cadou destul de original.

Lumânare originală

Lumânare originală

Lumânare originală

Lumânare originală
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat