DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Imagine folosind o imprimantă
În lumea modernă, există numeroase tehnologii noi care vă pot decora casa cu ajutorul unei acțiuni. Ofer un mod interesant de a crea o imagine imprimată pe țesătură folosind o imprimantă cu jet de cerneală.
Luați o țesătură subțire - calico, calico (cred că puteți încerca mătase și satin).

Imaginea folosind o imprimantă

Imaginea folosind o imprimantă


Tăiați cu atenție materialul pentru a se potrivi cu foaia de dimensiuni A4, dar este cu aproximativ 5 cm mai scurtă - imprimanta va ridica hârtie la această margine. Pentru a preveni ridurile de pe țesătură care ar putea determina imprimanta să „blocheze” hârtia, călcați cu grijă mărunțitul cu un fier de călcat. (foto 2) Puteți face mai multe semifabricate simultan.

Imaginea folosind o imprimantă


Aplicați lipici PVA în jurul perimetrului țesăturii (adică rămâne flexibil când se usucă), apăsați cu atenție marginile pe o foaie de hârtie. Acordați o atenție deosebită muchiei de jos care este introdusă în imprimantă - astfel încât să nu existe proeminențe, cute, fire proeminente! Desigur, nimic nu trebuie să stea pe părțile laterale ale foii. Lăsați hârtia să se usuce complet sau, dacă se grăbește, uscați-o cu un fier de călcat printr-o cârpă inutilă.

Imaginea folosind o imprimantă

Imaginea folosind o imprimantă


Copiați acum imaginea pe care doriți să o imprimați într-un document Word (deși dacă este mai convenabil pentru cineva să lucreze cu un alt program - vă rugăm), așezați-o pe foaie după cum doriți. Înainte de a imprima pe țesătură, faceți o imprimare de test pe hârtie - s-ar putea să se dovedească că modelul depășește marginile țesăturii (am stricat prima mea imagine în acest fel). Verificați eșantionul de hârtie cu materialul, corectați locația imaginii.
Acum imprimați pe material. Nu vă alarmați că imprimanta funcționează destul de mult - până la urmă, nu este proiectată pentru o astfel de muncă, sunt mâinile noastre nebune care o fac.

Imaginea folosind o imprimantă


Dar rezultatul merită! Desenul este minunat, deși culorile devin puțin mai palide.

Imaginea folosind o imprimantă


O textură foarte interesantă este vizibilă, ceva ca o imagine pe pânză.

Imaginea folosind o imprimantă


Acum puteți nuanța desenul cu vopsele acrilice, puteți pune țesătura pe placaj și să o acoperiți cu lac sau pur și simplu să o introduceți într-un cadru potrivit sub sticlă.

Imaginea folosind o imprimantă

Comentarii (3)
 1. Veent
  #1 Veent vizitatori 17 iulie 2012 01:20
  1
  Ar fi arătat mai bine dacă ar fi fost tipărită o imagine cu adevărat digitalizată, nu o fotografie.
 2. Irene
  #2 Irene vizitatori 27 mai 2013 15:15
  0
  Ideea este doar super! Voi încerca cu siguranță. Multumesc !!!!!
 3. Vladimir
  #3 Vladimir vizitatori 10 ianuarie 2017 15:00
  0
  Briliant! Și nu știu ce să fac cu chestiile astea.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat