DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »O pereche de ceai originală
Din ce în ce mai des, ca un cadou, încercăm să alegem puținul lucru al unui autor. Ne oferim să o realizăm cu propriile mâini. Pentru creativitate, aveți nevoie de o pereche simplă de ceai glazurat, precum și vopsele speciale pentru pictura ceramică.
Lecția va fi interesantă chiar și pentru copiii de la șapte ani.

Prima etapă în fabricarea vaselor de design va fi plăcile de vopsire. Am ales tema de primăvară și am decorat marginea farfuriei cu lovituri inegale de vopsea verde. În acest proces, nu trebuie să udați peria, deoarece doar o consistență densă a vopselei vă va permite să mențineți forma imaginii pe suprafața vitrată.

O pereche de ceai originală

O pereche de ceai originală


În centrul farfuriei, am înfățișat o mică încolțire cu frunze, apoi am adăugat picături galbene sub formă de flori duble. Când vopseaua s-a uscat puțin, în centrul farfuriei am pictat o boabă roșie strălucitoare. Farfuria finită a fost pusă deoparte pentru uscare.

O pereche de ceai originală

O pereche de ceai originală


În partea de jos a canii, s-a trasat un contur cu un creion simplu, iar apoi s-a vopsit vopseaua. Trebuie spus că atunci când folosiți un creion, desenul este mai lin. Apoi, cu o culoare verde saturată, s-a făcut o margine deasupra și de jos a cercului. Nuanțele de verde pot fi schimbate adăugând puțin alb sau galben. În concluzie, florile au fost aplicate pe suprafața laterală exterioară a cupei, similar cu cele descrise pe farfurie.

O pereche de ceai originală

O pereche de ceai originală

O pereche de ceai originală


Perechea gata pentru fixarea imaginii a fost trimisă la coacere într-un cuptor electric fierbinte timp de 20 de minute. Temperatura medie în cuptor ar trebui să fie de aproximativ două sute de grade. Nu creșteți temperatura, vopseaua trebuie coaptă încet. Răciți produsul încet în cuptor. Înainte de utilizare, cana și farfuria sunt spălate în apă curentă folosind orice lichid de curățare.

O pereche de ceai originală
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat