DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Imagini cu paie
O varietate de tonuri și nuanțe aurii este posedată de materialul natural, care a absorbit energia soarelui și forța pământului - un paie obișnuit.
Pentru fabricarea unor astfel de produse din paie, ovăz, orz și grâu sunt potrivite. Este necesar ca acest lucru să fie pregătit cu atenție: tăiați fiecare tulpină în bucăți lângă inele, decojiți frunzele de acoperire superioare, tăiați din nou tuburile aurii obținute pe lungime, înmuiați-le în apă timp de câteva ore și apoi neteziți-le cu un fier.

Tablouri din paie

Tablouri din paie

Tablouri din paie

Tablouri din paie


Tehnica de fabricație

Produsele sunt deosebit de frumoase dacă baza este hârtia de catifea sau materialul colorat. Fundația poate fi orice. Baza proiectelor mele este țesătura.

Tablouri din paie


Desenul ales după dorință este transferat pe hârtie de urmărire și decupat piesele în părți. (Dacă există o mulțime de detalii și acestea sunt diferite, este necesar să le numerotăm.) Principalul lucru este să preselectați direcția corectă a locației paiului, strălucirea imaginii și expresivitatea produsului finit depind de acest lucru.

Tablouri din paie


Selecționată după ton, paiul este lipit cu atenție de detaliile imaginii cu adeziv PVA obișnuit. Este important în același timp să lipiți cu exactitate paiul unul de celălalt și să respectați direcția. Părțile lipite sunt uscate, călcate și tăiate cu atenție, foarte atent.

Tablouri din paie


Dacă toate detaliile sunt traduse corect și tăiate exact de-a lungul liniilor, va fi ușor să pliați desenul complet. Mai întâi expuneți toate detaliile pe fundal, verificați cu atenție locația corectă a tuturor liniilor, iar apoi principalul lucru este lipirea.

Tablouri din paie


Pas cu pas: zona parțial lipită este presată de sarcină (pentru o perioadă scurtă de timp).

Tablouri din paie


Apoi lipiți din nou detaliile imaginii și apăsați din nou ...

Este absolut necesar să puneți o sarcină pe lucrările terminate până când lipiciul s-a uscat complet. Realizat în acest fel, produsul rezultat arată foarte frumos într-un cadru sub sticlă, păstrând strălucirea și luminozitatea mai mult timp în astfel de condiții.

Tablouri din paie


Cu paiele, puteți crea diferite imagini - vieți fixe, portrete, peisaje. Casetele, casetele, ramele sunt decorate cu mozaicuri de paie.

Tablouri din paie


Deținând puterea magică a frumuseții, culoarea aurie a paiului atrage atenția, încântând cu lumina soarelui strălucitoare.

Tablouri din paie

Tablouri din paie
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat