DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Sticla de cereale


Astfel de sticle sunt vândute în magazinele de cadouri specializate. Dar, scuzați-mă, puteți să le faceți singuri! Nu este nimic complicat. O mică traducere creativă a produselor disponibile în casă, un efort minim și vom primi un suvenir minunat pentru bucătărie și este complet gratuit.

Pentru a face o astfel de frumusețe, avem nevoie de:
Sticlă neobișnuită de sticlă transparentă - 1 buc.,
Grosuri de culori - mai multe tipuri,
Sfoară sau orice fir decorativ de grosime arbitrară,
Lipici PVA,
Pâlnie.

Sticla de cereale


Se spală sticla de pe autocolante și etichete și se usucă. Pentru acest suvenir, sticla trebuie să fie uscată în interior și în exterior. Turnați cereale colorate în straturi în sticla terminată.

Sticla de cereale


Puteți folosi o pâlnie pentru a adormi cerealele mici și o mătură pentru cele mari simultan)

Sticla de cereale


Am folosit fasole și linte în două culori, mazăre, hrișcă și orez. Am vrut și eu să folosesc sare colorată, dar nu, aici ar fi de prisos. Straturile de cereale ar trebui să contrasteze între ele, atunci suvenirul va arăta bine. Încercați să faceți și straturi de aceeași lățime și să nu alternați între boabe mari și mici. Cel mai bine este să începeți cu cele mai mari (fasole, linte, năut) și să treceți treptat la cele mai mici (orez, hrișcă, semolă). Gâtul îngust arată spectaculos tocmai cu boabe mici.

Sticla de cereale


Dacă faceți o sticlă înăuntru un cadou, atunci este mai bine să sortați cerealele și fasolea, îndepărtând tot gunoiul - pietricele și boabe răsfățate. Umpleți complet sticla, trebuie să o conectați cu un dop sau să închideți capacul și să înfășurați bine gâtul (sau o parte din ea) cu o sfoară. Rolul firului este exclusiv decorativ, poate fi înlocuit cu o cârpă sau bandă. Folosiți lipici pentru a fixa firul. Nu este necesară lipirea întregului fir, este suficient doar pentru a fixa capetele sale cu lipici.

Sticla de cereale


Un suvenir foarte original este gata să decoreze raftul bucătăriei.
Comentarii (2)
 1. David
  #1 David vizitatori 29 august 2016 19:20
  1
  Bine ai venit! În căutarea unei sticle pentru decorarea bucătăriei, am dat peste articolul tău. Vă rog să-mi spuneți exact unde ați reușit să obțineți o sticlă similară.
  Va multumesc anticipat!
 2. master1959
  #2 master1959 vizitatori 28 august 2017 18:20
  0
  Astfel de sticle sunt vândute pe Avito, le văd adesea acolo în secțiunea Colectare. Oamenii adună sticle de coniac și vin. Băuturile de marcă sunt ambalate de obicei în containere speciale.
  Despre opera autorului. Minunat!

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat