DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Cercei din sticle de plastic
Cercei de sticlă din plastic


O soluție interesantă pentru eliminarea parțială a sticlelor de plastic este de a face ... cercei din ele. Astfel de bijuterii nu arată mai rău decât bijuteriile obișnuite din plastic și, dacă totul este realizat cu atenție, atunci poate mai bine.

Vom avea nevoie de:
Shvenzy - 2 buc.,
Margele - 2 buc.,
Sticle de plastic de diferite culori - 2-3 buc.,
sârmă,
Foarfece.

Cercei de sticlă din plastic


Spălați sticlele, îndepărtați capacele. Tăiați gâtul conic din sticlă, pliați-l astfel încât pereții să fie în contact și tăiați în fâșii de aceeași lățime.

Cercei de sticlă din plastic


Lățimea dungi este arbitrară, dar rețineți că fâșia este mai subțire, cu atât cerceii vor fi mai deschisi. Fiecare cercel necesită 2-3 benzi. Plasticul colorat (maro, verde închis) arată cel mai bine, dar îi puteți adăuga dungi transparente.

Cercei de sticlă din plastic


Combinați părțile tăiate, pliați-le cu un opt (sau un semn de infinit, după cum doriți) și pliați-le astfel încât marginile să fie împreună.

Cercei de sticlă din plastic


Fixați marginile cu sârmă. Ținând sârma țineți plasticul peste o flacără deschisă, de exemplu, deasupra unui arzător de gaz. Nu vă apropiați de foc! Este suficient să vă mențineți la distanță, plasticul va începe încă să se onduleze. Pentru topirea uniformă, firul cu cerceiul viitor trebuie rotit. Comparați semifabricatele „înainte” și „după”.

Cercei de sticlă din plastic

Cercei de sticlă din plastic


Îndepărtați sârmă din bucățile obținute și înlocuiți-o cu una mai subțire, decorativă. Încercați o perlă pe sârmă și atașați capătul sârmei la știft. Shvenzy sunt vândute de obicei în seturi cu margele. Pot fi îndepărtate din pisici vechi sau făcute independent din sârmă.

Cercei de sticlă din plastic


Se obțin cercei non-standard, la care se pot realiza și margele. Puteți tăia plasticul și îl pliați în diferite moduri - după cum doriți. De exemplu, puteți topi mijlocul sau doar marginile. În plus, atunci când sunt calde, blanurile din plastic sunt foarte flexibile, ele pot fi formate la discreția dvs., răsucite într-o spirală, îndreptate în formă de floare etc.

Cercei de sticlă din plastic
Comentarii (1)
  1. Angelinka
    #1 Angelinka vizitatori 22 august 2017 23:37
    0
    Cercei drăguți. M-am gândit imediat că erau făcute din tuburi pentru picători, așa cum era înainte, în timpuri străvechi. Și apoi sticlele de plastic au intrat în folosință, câte dintre ele au fost deja inventate interesant și util.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat