DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Pentru muncă, veți avea nevoie de: o sticlă de șampanie, vopsea pe bază de apă, burete, o varietate de panglici, margele, bovine sau bandă adezivă colorată, foarfece, lipici, gel super moment, fire, un ac.

1. Luați o sticlă de șampanie și scoateți eticheta. Cea mai ușoară modalitate de a face acest lucru este prin plasarea sticlei timp de câteva ore în apă, apoi stickerele nu se sfâșie și se scot foarte ușor. Dacă rămâne lipici în unele locuri, îndepărtați-l cu un burete.
2. Ștergeți bine sticla.
3. Luăm o bandă adezivă sau o bandă adezivă colorată (îl prefer pe cel din urmă, deoarece atunci când pictează este mai bine să vezi marginile pe care nu trebuie să le proeminzi) și să facem decolteul doamnei noastre.

Șampania de nuntă


4. Folosind un burete, pictați sticla. Pentru ca vopseaua să se întindă uniform și să nu existe lipsuri, pictăm sticla de mai multe ori. Fiecare strat de vopsea trebuie să se usuce, după care îl puteți aplica pe următorul.

Șampania de nuntă

Șampania de nuntă


5. Când sticla s-a uscat, îndepărtați cu atenție banda adezivă. Avantajul vopselei pe bază de apă este că, chiar dacă nu ați pictat foarte precis și există mici defecte, atunci totul este foarte ușor de remediat. Este suficient să mergi cu o cârpă umedă și să îndepărtezi mici imperfecțiuni.
6. Este timpul să decorați șampania cu panglici.

Șampania de nuntă

Șampania de nuntă

Șampania de nuntă


7. Măsurăm lungimile benzii necesare pentru lungimea, tăierea și lipiciul. Lucrăm cu atenție pentru a nu lăsa pete urâte la suprafață.
8. Dintr-o bucată de panglică formăm o floare mică, o prindem cu fire și o lipim, atașăm restul panglicii la o sticlă de șampanie, în orice formă.

Șampania de nuntă

Șampania de nuntă

Șampania de nuntă


9. Pentru a face sticla să pară mai fragedă, am decis să împodobesc capacul cu un pufos mic.

Șampania de nuntă


10. Când toate benzile sunt lipite sigur, decoram sticla cu o cantitate mică de margele.

Șampania de nuntă

Șampania de nuntă


11. Lăsați lipiciul să se usuce bine și sticla noastră de șampanie de sărbătoare este gata.

Șampania de nuntă
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat