DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Belyashi cu carne
ingrediente:
Pentru a pregăti o carne gustoasă cu carne, avem nevoie de următoarele ingrediente: carne tocată de casă (40% carne de porc, 60% vită) 500 gr., Ardei gras, sare, ceapă 200-400 gr.
Aluat pentru albușuri:
Aproximativ 1 kg de făină, zahăr 2 linguri, puțină apă (20-40 ml.) 5 grame de drojdie (uscate), ouă de pui 1-2 buc., 0,5 litri de lapte proaspăt (puteți acri sau chiar kefir).
Mod de preparare:
Pentru a facilita albirea, puteți cumpăra aluat. Se vinde în bazaruri. Setăm aluatul fără aluat, amestecăm cu apă caldă sau lapte, lăsăm să stea 5-10 minute. Apoi turnați drojdia în făina noastră, într-un bol lat. Apoi, adăugați ingredientele rămase și amestecați bine, de preferință cu un mixer. Aluatul va avea o bază lichidă și cel mai adesea se va lipi de mâini.
Încălzim tigaia, turnăm ulei vegetal (nu economisiți uleiul, turnați până la 1 cm la nivelul tigaiei), apoi prăjiți albusurile pe ambele părți.

Carnea Belyashi

Carnea Belyashi


Este necesar să se prăjească la foc mediu, astfel încât albii noștri să nu se ardă. După 15 minute de prăjire, albii sunt gata. Este indicat să se răcească 1-2 minute, iar apoi le puteți mânca cu mare plăcere.
Bon pofta!
Comentarii (2)
 1. 1412-helga
  #1 1412-helga vizitatori 7 august 2017 09:05
  0
  Îmi place foarte mult belyashi, dar pur și simplu nu pot decide să-l cumpăr cumva: nu este clar ce se amestecă acolo. Asigurați-vă că încercați. Multumesc pentru reteta.
 2. sektor
  #2 sektor vizitatori 6 decembrie 2018 11:37
  0
  La un bazar din Asia Centrală ar fi ucis pentru o asemenea albitate.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat