DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »7 secrete de îngrijire corespunzătoare pentru ferestrele din plastic
În calitate de fericit proprietar al ferestrelor din plastic, ar trebui totuși să-ți faci timp pentru a menține aspectul lor orbitor. Există mai multe secrete care permit ferestrelor din PVC să strălucească și să încânte ochiul în orice moment al anului.

7 secrete de îngrijire corespunzătoare pentru ferestrele din plastic


Numărul secret 1
Ștergeți paharul cu un agent de protecție special o dată la șase luni

Mizeria urbană și funinginea obligă la spălarea geamurilor la fiecare două săptămâni, în special vara. Restul timpului este necesar să curățați regulat suprafața cu o cârpă umedă din interior. Folosiți detergenți care nu conțin clor, aditivi de alcool, benzină.

Geamurile din plastic cu vitraliu necesită îngrijire specială. Nu folosiți bureți ascuțiți sau ascuțiți la curățare.

Este suficient să aplicați un agent de protecție special pentru profilul PVC la fiecare șase luni. De obicei, producătorii recomandă o serie de astfel de instrumente.

Numărul secret 2
Spălați garniturile de cauciuc primăvara și toamna

Umiditatea excesivă în inserțiile de cauciuc ale ferestrelor din plastic nu este necesară. Prin urmare, li se recomandă să le spele de două ori pe an cu o cârpă moale. Nu folosiți solvent.

Numărul secret 3
Tratează garniturile de cauciuc cu produse care conțin glicerină și silicon

Talcul, uleiul de silicon ajută la creșterea elasticității materialului de etanșare. Acest lucru afectează performanțele de izolare.

Numărul secret 4
Ungeți feroneria din plastic cu ulei o dată pe an.

Atât uleiul auto, cât și uleiul solid sunt potrivite. Asigurați-vă că niciun obiect străin nu intră în mecanismele de mișcare ale ferestrei.
Stiloul necesită o atenție specială. Odată cu deschiderea frecventă, elementele de fixare pot deveni libere, este necesar să strângeți șuruburile.

Numărul secret 5
Curățați plasa de țânțari pentru iarnă

Este mai bine să spălați plasa cu apă cu săpun și să o depozitați într-un loc uscat. Iarna, nu funcționează, ci doar întunecă fereastra.

Numărul secret 6
Curățați găurile de scurgere în mod regulat

Designul ferestrei din PVC se poate deteriora dacă se acumulează apă și murdărie în ea.

Numărul secret 7
Nu lăsați fereastra de plastic deschisă mult timp

Mecanismele mobile ale unei ferestre cu geam dublu sunt deformate dacă sunt în mod constant sub greutate. Fereastra va deveni dificil de deschis și de închis.

Amintiți-vă regulile elementare - nu puteți pune obiecte fierbinți pe pervaz, nu puteți lovi la structură, puteți permite zgârieturi, este mai bine să închideți bateriile incandescente.

Grija bună pentru ferestrele din plastic este cheia durabilității și aspectului lor frumos.
Comentarii (2)
 1. AlexPanych
  #1 AlexPanych vizitatori 15 februarie 2018 12:34
  0
  Sfaturile sunt bune! Îi invidiez pe cei care reușesc să spele geamurile la fiecare 2 săptămâni! ))
  Cei 5 cenți:
  Nr. 5 Grila funcționează iarna, dacă poate să obțină butucuri de țigară de sus.
  Nr. 7 Cel mai rău caz, dacă fereastra este deschisă la 90 de grade, adică. perpendicular. În același timp, sarcină maximă pe structură.Dacă deschideți sau deschideți larg - încărcările nu vor fi atât de critice. Însă aerisirea „iernii” cu fante nu va afecta deloc, principalul lucru este că nu ar trebui să existe îngheț.
 2. Invitat Yuri
  #2 Invitat Yuri vizitatori 19 martie 2018 09:41
  0
  Am schimbat ferestrele de lemn din apartament în plastic din 2011. Deci, cu grijă corespunzătoare pentru ei - totul este bine! Acum ne gândim că este timpul să schimbăm ferestrele din țară.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat