DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Chirurgii ortopedici diagnostică adesea copiii mici cu picioarele plate. Mulți oameni cred că acest diagnostic este pentru totdeauna. De fapt, picioarele plate sunt tratate cu exerciții obișnuite de terapie fizică, masaj și purtarea pantofilor potriviți.


Se știe că există multe puncte pe picior, a căror stimulare poate duce la recuperarea rapidă a oricărui organ. Pentru a stimula aceste puncte, precum și pentru a trata picioarele plate, acasă puteți face o masă de picioare pentru masaj cu propriile mâini. Puteți face din orice articole disponibile.

Cel mai simplu mod este să luați o bucată de țesătură densă și să coaseți butoanele într-o manieră haotică.

Puteți lua plute din sticle de plastic și, folosind cuie lichide, lipiți-le de orice bază.

Covoraș pentru masaj


Dacă în casă există o linie de haine groasă, atunci poate fi, de asemenea, adaptată. Este suficient să aplicați lipici pe bază și să apăsați deasupra această frânghie.

Orice gospodină din bucătărie va găsi fasole uscate sau fasole. Pe o bucată de țesătură, trebuie să coaseți benzi sau buzunare. În aceste departamente turnăm fasole și le cosim.

Covoraș pentru masaj


Covorul de masaj poate fi făcut și mai interesant și mai variat. Totul depinde de imaginație.

Covoraș pentru masaj
Comentarii (1)
  1. Lilichka)))
    #1 Lilichka))) vizitatori 4 aprilie 2013 21:53
    2
    Mulțumesc foarte mult pentru sfaturi, eu însumi nu aș fi ghicit ... Fratele meu are picioarele plate ... Vom încerca ... zâmbet

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat