DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Flori într-o vază dintr-o sticlă de plastic
Este frumos când sunt flori pe masă în cameră. Sunt plăcute ochiului. Dar florile proaspete se ofilesc repede. Nimeni nu le va cumpăra tot timpul. Și este puțin probabil ca cineva să se gândească vreodată la distrugerea gazonelor orașului. Cu toate acestea, un buchet viu poate fi înlocuit cu flori artificiale. Și le poți face singur.

Flori într-o vază dintr-o sticlă de plastic


Cheltuiește pentru materiale costisitoare pentru fabricarea de astfel de produse speculă nu este nevoie. Este făcut din cele mai simple lucruri improvizate. Pentru astfel de flori, trebuie doar o sticlă de plastic, o foaie de hârtie albă de birou, o spumă mare de polistiren. O sticlă ondulată va arăta interesantă. Dar puteți lua unul simplu. Iar dimensiunea sa nu contează deloc. Dintre instrumentele de care aveți nevoie doar foarfece.

Flori într-o vază dintr-o sticlă de plastic


Mai întâi trebuie să pregătiți sticla: tăiați cu grijă gâtul și partea superioară cea mai îngustă, apoi, pornind de la marginea tăiată, tăiați recipientul la aproximativ jumătate în fâșii subțiri. Aceste dungi sunt viitoarele tulpini ale florilor. Cu cât sunt mai subțiri, cu atât vor arăta mai exact.
În a doua etapă, se taie flori mici din hârtie pregătită. Diametrul fiecărei flori este de până la doi centimetri. Poate fi orice flori - de la mușețel la floarea de porumb. Forma petalelor nu joacă un rol important. Apoi bilele - plăcile de spumă sunt separate de bucata de spumă. Este de dorit ca spuma să fie formată tocmai din bile mari. Vor fi mai ușor de pus pe tulpini.

Flori într-o vază dintr-o sticlă de plastic


Acum trebuie să puneți bile și flori de spumă pe fiecare tulpină, combinându-le, așa cum se face, de exemplu, atunci când înfășurați mărgele pe un fir. Deși nu este necesar să purtați același număr de flori și spume pe fiecare tulpină. Soiul va da vioiciune buchetului.

Flori într-o vază dintr-o sticlă de plastic


În ultima etapă, puteți decora vaza în sine, adică partea de jos a sticlei. Turnați polistirenul rămas în el, pictați-l, acoperiți-l cu lac de unghii sau lipici-o cu hârtie colorată. Și meșteșugul este gata.

Flori într-o vază dintr-o sticlă de plastic


Aceasta este doar o opțiune a ceea ce este posibil pentru a transforma o capacitate inutilă din plastic. În loc de flori, puteți face un copac, un tufiș cu fructe de pădure și chiar un palmier. Totul aici depinde de gustul maestrului și de abordarea sa creativă de a lucra.

Flori într-o vază dintr-o sticlă de plastic

Comentarii (1)
  1. Maya
    #1 Maya vizitatori 5 februarie 2014 14:30 p.m.
    1
    Lucrare foarte înfricoșătoare! dificil, dar frumos!

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat