DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Mittens Teatru de păpuși
Un teatru de păpuși în care personajele de basm sunt confecționate din șoareci este o modalitate excelentă de a diversifica o vacanță pentru copii sau de a oferi adulților posibilitatea de a se simți din nou ca niște copii.
Realizarea unei păpuși de mitt este ușoară. Mai jos sunt instrucțiunile, după care puteți face o iepură și un pui. După ce ați arătat puțină imaginație, puteți crea alte personaje în conformitate cu proba prezentată. O păpușă de mătase poate fi purtată sau decorată - totul este în mâinile tale!
Înainte de a începe munca, pregătiți firul culorii dorite, o varietate de butoane, un cârlig sau ace de tricotat, foarfece - acest lucru, în general, este tot ceea ce vă poate avea nevoie.

Mittens Teatru de păpuși


Pentru a începe, legați o mittens obișnuită - va fi „torsul” eroului nostru. Puteți tricota și croșeta - acest lucru nu joacă un rol mare. Gândiți-vă la „detaliile anatomice” ale personajului. Iepura noastră, de exemplu, are o coadă buboasă pufoasă, iar puiul are o scoică, un cioc roșu și aripi. Toate acestea pot fi tricotate separat și cusute și pot fi prevăzute la fabricarea de șoareci.

Mittens Teatru de păpuși


Baza viitoarei păpuși este gata. Eroii sunt deja suficient de recunoscători, nu? Este timpul să treci la rafinamentul personajelor. Păpușile noastre au nevoie de ochi (le facem din butoane de dimensiuni potrivite) și cercuri conectate cu un cârlig. O iepură nu poate rămâne fără urechi lungi, care sunt legate separat și cusute la o gâfâie.

Mittens Teatru de păpuși

Mittens Teatru de păpuși


Pot exista multe detalii. Numărul lor depinde doar de dorința și imaginația ta. Puiul nostru se poate lăuda cu o coadă deschisă, o iepură - o mărgăritură.
Personajele noastre sunt absolut gata și chiar pot juca în teatru acum! Păpușile moi, calde și strălucitoare cer mâinile copiilor și adulților deopotrivă! Acum este posibil să realizezi orice basm și să joci orice scenariu care îți place!

Mittens Teatru de păpuși
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat