DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Pictura" Caligrafie "
Caligrafia este arta poporului chinez. Conform credințelor lor, personajele chineze aduc fericire, noroc și dragoste. Pentru a începe să faceți o astfel de imagine pe cont propriu, trebuie să vă gândiți doar la cele mai bune, deoarece în procesul de creație este ca meditația.
Așadar, pentru imagine veți avea nevoie de imaginea personajului în sine, de vopsele negre sau de cerneală, o pensulă, o pânză nu mai mare decât A3 și 4 plăci de dimensiuni (acestea vor fi afișate în fotografia de mai jos; în cazul nostru sunt din bambus).
Primul lucru de făcut este să pregătim pânza (folosim o pânză ușor gofrată, care este folosită de iluminatorii chinezi).

Pictura


După ce ați pregătit pânza, trebuie să imprimați personajul dvs. preferat (în cazul nostru, acesta este un personaj antic care înseamnă „dragoste”).

Pictura


Puteți confecționa un stencil dintr-un astfel de hieroglif, îl atașați de pânză și apoi aplicați vopsea, dar în cazul nostru transferăm hierogliful într-un alt mod - prin redescoperirea acestuia cu un stilou. Puteți desena o schiță cu un creion sau puteți improviza, aplicați-o într-o singură mișcare (antrenată preliminar pe hârtie simplă).
După redescrierea personajului, preparați vopsea neagră (guașă) sau cerneală și o perie. Este mai bine să folosiți o perie naturală.

Pictura


După regăsirea personajului, aplicați vopsea deasupra. Faceți acest proces meditativ, puneți toate sentimentele cele mai strălucitoare în el. Și până la urmă, obții o imagine minunată.
După ce ai desenat deja hierogliful, trebuie să creezi un cadru astfel încât să aibă o vedere frumoasă și să poată fi așezat pe perete.
Folosim plăci de bambus pentru cadru, pe care le vom lipi de pânză.

Pictura


Puteți folosi un alt tip de scândură, care va fi amplasată pe părțile laterale ale pânzei, dar am luat bambus, deoarece Considerăm că acestea sunt cele mai potrivite artei chineze. Aceste placi au nevoie de 4 bucăți. Determinati marimea acestora, in functie de dimensiunea panzei. Un exemplu pe care îl puteți vedea în fotografia finală de mai jos.

Pictura


Imaginea noastră este gata. Acesta este rezultatul final. Astfel de pânze completează perfect designul camerei și aduc noroc.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat