DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Traducerea imaginii pe argilă polimerică
Vă voi povesti despre o tehnică interesantă și foarte populară pentru transferul imaginilor în argila polimerică. Cu ajutorul ei, poți realiza bijuterii complet unice și foarte frumoase pentru tine sau în interior un cadou.

Mai întâi trebuie să alegeți imaginea potrivită. Este de dorit să fie alb-negru (cu imagini color, pur și simplu nu l-am încercat încă). Imaginea trebuie tipărită pe o imprimantă laser (!) Și tăiați semifabricatul de dimensiunea dorită. Acum ia o bucată mică de lut polimeric. Pentru astfel de produse, este mai bine să luați lut de înaltă calitate (Fimo, Premo, etc.).

Traducerea imaginii pe argilă polimerică


Argila este rulată la grosimea necesară, impunem o imagine tăiată și decupăm lutul rămas în jurul marginilor. După ce ați pregătit toate semifabricatele, trebuie să luați alcool formic (vândut în farmacii), să udați o lână de bumbac cu ele și să văturați imaginea. Repetați această acțiune de 5 până la 7 ori cu o presiune destul de mare.

Traducerea imaginii pe argilă polimerică


Puteți proceda în moduri diferite: fie încercați imediat să îndepărtați cu atenție hârtia (imaginea trebuie transferată pe lut), apoi trimiteți produsul la cuptor sau coaceți cu hârtia. Ambele opțiuni sunt potrivite - pentru cine este mai convenabil. În cuptor, piesa de prelucrat trebuie să fie de aproximativ 10 - 15 minute la o temperatură de cel mult 140 de grade.

Traducerea imaginii pe argilă polimerică


Acoperim produsele finite cu un lac special și aducem la forma dorită cu ajutorul inelelor de bijuterie, știfturi etc. Iată câteva lucruri minunate în final - un set de cercei și brose!

Traducerea imaginii pe argilă polimerică


Sincer, a fost departe de a fi imediat posibil să traduc cu exactitate și cu exactitate imaginea. Este important să urmăriți că întreaga imagine se potrivește perfect în lut!
Comentarii (1)
  1. Un înger
    #1 Un înger vizitatori 24 martie 2013 16:57
    0
    : dragoste :: iubire: super: dragoste :: dragoste: încercați zâmbet : dragoste:

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat