DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »5 sfaturi utile pentru șurubelnițe
5 sfaturi utile de șurubelniță

Este clar și justificat de dorința proprietarului unei șurubelnițe scumpe de a o folosi cu mai mult beneficiu și randament. În acest sens, diferite duze ajută la extinderea considerabilă a capacităților instrumentului.

Duza unghiulară


O șurubelniță este mai des folosită pentru găurirea și lucrul cu feronerie. Uneori, trebuie să găuriți o gaură sau să înșurubați un șurub într-un loc incomod sau chiar inaccesibil.
În astfel de cazuri, o duză unghiulară va ajuta, constând dintr-o carcasă, o cutie de viteze, o unitate de susținere a instrumentului și un mâner rotativ.
Duza unghiulară este conectată la mandrina unei șurubelnițe, un bit este introdus în unitatea de fixare și poziția dorită a duzei este setată cu mânerul.
5 sfaturi utile de șurubelniță

Apoi șurubelnița este pornită, duza este ținută de carcasă sau mâner și șurubul este răsucit / deșurubat.
5 sfaturi utile de șurubelniță

Puteți cumpăra o astfel de duză aici - mai departe (#2).

Foarfece turbo cu duză


5 sfaturi utile de șurubelniță

Baza mecanismului său este reprezentată de un arbore care se rotește liber în rulmenți, pe care este fixat un excentric. Poate fi reprezentată sub forma unui mecanism de manivelă dimpotrivă: energia de rotație creează o mișcare reciprocă.
Lama fixă ​​a foarfecelor se sprijină pe pat, leagănul mobil pe axă și este atașat de excentric. Prin urmare, atunci când arborele se rotește, se mișcă înainte și înapoi.
Un rol important în proiectare îl are mânerul fixat normal pe ax. Cu ajutorul său, puteți rezista la cuplul reactiv, căutând să strângeți șurubelnița în raport cu instrumentul.
Duza este fixată pe mandrina unei șurubelnițe și începe să acționeze atunci când este pornită.
5 sfaturi utile de șurubelniță

Este conceput pentru a tăia materialele din foi și din plasă conform principiului ghilotinei.
5 sfaturi utile de șurubelniță

5 sfaturi utile de șurubelniță

Puteți cumpăra o astfel de duză aici - mai departe (#6).

Duza - cheie universală


Această duză cu cheie universală multifuncțională are un organ care se reglează la piuliță, capul șurubului, șurubul, șurubul, etc. Folosind acesta, puteți strânge și deșuruba piulițele și șuruburile de dimensiuni de la 7 la 19 mm.
5 sfaturi utile de șurubelniță

Conectorul sculei este umplut cu 54 de tije de oțel întărit pe arcuri (ace), care transmit cuplul mare către un șurub sau piuliță.
O strângere fermă de corpul de lucru al instrumentului universal al capului de șurub se datorează ridicării unei părți a știfturilor și a fixării strânse a oricărei forme rămase la cap.
5 sfaturi utile de șurubelniță

Corpul de lucru al duzei este conectat la mandrina șurubelniței cu o gamă tetraedrică cu o bilă cu arc. Cu ajutorul său, puteți răsuci și deșuruba elementele de fixare. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să porniți înapoi spre șurubelniță.
5 sfaturi utile de șurubelniță

Puteți cumpăra o astfel de duză aici - mai departe (#V).

Duza pentru găurire și răsucire


5 sfaturi utile de șurubelniță

Face parte dintr-un set de bucăți și burghie. Mai mult, o parte a sculei este o gamă care este introdusă în mandrina unei șurubelnițe, cealaltă este o „volantă” simetrică, a cărei axă de rotație este perpendiculară pe axa de rotație a cartușului.
La capetele „placii turnante” se află niște șuruburi cu șuruburi, dintre care unul este introdus un burghiu, celălalt - un pic. Pentru a fixa „placa turnantă” cu scula, există un dop inelar cu o bilă de blocare fixată în locașul corespunzător pe colț.
Este simplu și convenabil să lucrați cu această duză. Tija este fixată în mandrina unei șurubelnițe. Instrumentul necesar (în cazul nostru - un burghiu) este fixat cu un inel de oprire. Foram numărul necesar de găuri în locul potrivit.
5 sfaturi utile de șurubelniță

Apoi schimbăm dopul, rotim „placa rotativă”, din nou fixăm colțul și cu ajutorul unui pic putem înșuruba șuruburile în găurile găurite. Munca este ușoară și rapidă.
Puteți cumpăra o astfel de duză aici - mai departe (#9).

Duza flexibilă a arborelui


5 sfaturi utile de șurubelniță

Folosind această duză, cuplul este transmis instrumentului, o șurubelniță fără axă. Este necesar atunci când nu este posibilă sau dificilă utilizarea unei șurubelnițe cu un element de lucru convențional.
Baza de acțiune flexibilă este un cablu blindat și un corp moale. O gamă este amplasată pe un capăt al arborelui, cu care este atașată de mandrina unei șurubelnițe, pe cealaltă este instalat un element de lucru: un pic, un burghiu, o freză etc.
5 sfaturi utile de șurubelniță

Duza sub forma unui arbore flexibil este capabilă să ia orice formă, care este principalul său avantaj. Arborele este dotat cu această caracteristică datorită unui cablu de oțel care transmite rotirea și unui cadru de sârmă spiralat.
5 sfaturi utile de șurubelniță

Puteți cumpăra o astfel de duză aici - mai departe (#S).

Puteți cumpăra totul pe Ali Express


  • (#2).
  • (#6).
  • (#V).
  • (#9).
  • (#S).

Urmărește videoclipul


Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat