DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Probabil, fiecare dintre noi, atunci când alegem un cadou, a avut gândul, dar ce se întâmplă, de data aceasta, să faci orice faci cu propriile mâini? Până la urmă, așa cadouri mai ales plăcut pentru că le fac cu sufletul.


Nu este absolut dificil să faceți o jucărie atât de moale, pentru asta avem nevoie de: un fleece în trei culori (verde, alb și roz), un iernar sintetic sau o altă umplutură disponibilă, 2 butoane și fire.


Pentru a începe, vom pregăti un model, puteți lua o dimensiune care vă este convenabilă, după ce reduceți sau măriți această imagine pe un computer, am primit o pisică ceva mai mult decât formatul A3.


Apoi luăm țesătura verde, o împăturim față în față în interior și deasupra fixăm modelul nostru, pe care îl tăiam anterior în funcție de șablonul din hârtie, cu ace.
Modelul trebuie să fie bine atașat de țesătură, altfel atunci când este tăiat, țesătura se va muta afară.
Luăm foarfeca și tăiem materialul de-a lungul conturului. Apoi, îndepărtați cu grijă modelul de hârtie, în timp ce acele trebuie din nou lăsate în aceleași locuri.Îl cusem, manual sau tastând, plecând de la margine 1-1,5 cm (alocare pentru cusătură), lăsând un buzunar de aproximativ 7-10 cm pentru a umple jucăria noastră moale cu poliester captusit. În continuare, răsucim țesătura - „corpul” pisicii este gata. Acum trebuie să pregătiți ochii, nasul și inima, aplicându-l și fixând-o pe țesături, șabloane de hârtie, tăiați-le cu atenție și atașați-le cu ace. Apoi le-am cusut la „corpul” pisicii cu fire în culoarea țesăturii, folosind cusătură acoperită. Mușchiul și labele sunt decorate cu cusături longitudinale lungi folosind fire roz și verde închis.Acum umplem jucăria cu un iernier sintetic, punem umplutura cel mai dens în urechi, coadă și picioarele pisicii. Apoi coaseți cu grijă „buzunarul” stâng. Asta-i tot, jucăria moale este gata, amuzantă și amabilă.)
Comentarii (5)
 1. marina
  #1 marina vizitatori 21 februarie 2012 17:00
  1
  Foarte drăguță pisică !! Esti inteligent!
 2. Julia
  #2 Julia vizitatori 24 septembrie 2013 08:37
  0
  Excelent! Iau ideea în serviciu))
 3. rulare
  #3 rulare vizitatori 5 iulie 2014 10:37
  0
  Am doar 11 ani, dar am o pisica grozava, iar sora mea are o pisica, multumesc pentru idee
 4. Alik
  #4 Alik vizitatori 16 martie 2015 09:10
  0
  pisică foarte mișto, voi face un proiect (școală) pe el și sunt fericit să coase clipit
 5. Pauline
  #5 Pauline vizitatori 9 octombrie 2015 16:29
  0
  Asigurați-vă că faceți această pisică pentru un proiect școlar.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat