DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Un cârlig de croșetat a inventat un geniu - nu altfel! Cu acest instrument simplu, puteți să faceți literalmente orice, fără să numărați chiar articole de îmbrăcăminte, cuverturi de pat, șervețele și alte astfel de lucruri pentru confort. Pentru o transformare magică, trebuie să aveți doar câteva componente: imaginație, fire de culoare dorite și capacitatea de a tricota cu o coloană obișnuită.
Pentru a crea un cactus am fost solicitat de solicitarea nașului. Își dorea cu adevărat să aibă grijă de o astfel de floare, dar, datorită vârstei fragede, accesul la obiecte spinoase și bătaie i-a fost închis. Și m-am gândit că spinii pot fi înlocuiți cu margele, iar oala ceramică cu cele tricotate. Nu a spus mai devreme decât a făcut!
Începutul viitorului cactus este un lanț tricotat din patru bucle conectate într-un inel. Chiar acest inel este legat cu coloane.


Primul rând de coloane dintr-un cerc, cel de-al doilea, al treilea și așa mai departe ... Corectând numărul de coloane din rânduri circulare, adăugându-le și scăzându-le, oferim viitoarelor obiecte ale mândriei noastre (atât o oală cât și un cactus - la rândul lor) forma dorită.


Când un „mic chёcholchik” verde gata iese din sub cârlig, trebuie doar să-l umplem cu un iernar sintetic, să-l închidem cu un fund tricotat sau din țesătură cusut de jos și să-l decoram cu ace decorative - margele.


Amintindu-mi că cactusul poate înflori, am adăugat alte câteva detalii meseriei mele. Și pentru a face ca florile și mugurii să pară adevărate, le-am împletit din cele mai subțiri fire - de la cele cu care, de obicei, doar coase.


Voi face o rezervare că mugurii sunt, de asemenea, obișnuiți tricotare coloane dintr-un cerc. Florile pot fi tricotate după cum doriți. Cactusul meu înflorește cu lanțuri tradiționale împachetate.


Cactusul pe care l-am prezentat nașului meu s-a transformat aproape într-un pat de ac pentru mama sa. Și pentru ca copilul să nu rămână fără râvnita jucărie, a trebuit să mă grăbesc să tricotez alta. Apoi încă unul pentru mine. Și încă unul, al doilea, al treilea - pentru prietenii care au văzut un lucru atât de nou pe unul dintre rafturile mele. Într-un cuvânt, dacă nu știți cum să faceți plăcere unei gazdă sau a unui copil, vă rugăm să le faceți cu cactus tricotat. Verificat: o opțiune câștig-câștig!

Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat