DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Cum se pot repara blugi uzurați
La unii oameni, constituția corpului este concepută astfel încât blugii să fie frecați în jurul cusăturii interioare foarte repede. Pantalonii înșiși sunt încă aproape noi, iar materialul din acest loc a devenit deja mai subțire și este pe cale să amenințe cu ruperea.
Cum să reparați blugi uzurați

Puteți repara blugi uzurați și chiar faceți-vă singuri. Pentru a face acest lucru, coaseți din interior bucăți mici de țesut netesat pe denim. Acest material este convenabil prin faptul că poate fi lipit înainte de cusut. Acest lucru va repara în siguranță patch-ul, împiedicând să apară. Nu există riduri în timpul cusăturilor.
Firele pentru lucru ar trebui să fie alese cât mai asemănător cu denimul. Pentru a face acest lucru, este chiar mai bine să mergi la magazin cu pantaloni. Apoi, darnul nu va fi complet vizibil pentru ochiul indurător.

Materiale pentru lucru:


 • termocolant;
 • fire care să se potrivească cu țesătura;
 • masina de cusut;
 • un fier de călcat;
 • foarfece.

Cum să reparați blugi uzurați

Instrucțiuni de lucru


Două bucăți sunt tăiate din țesătură nețesută. Mărimile lor trebuie să fie cu câțiva centimetri mai mari decât secțiunile frecate pe blugi.
Atașăm bucăți de țesătură nețesută pe partea greșită, deasupra abraziunii. Partea de lipici pusă pe țesătură. Fier cu fier fierbinte, țesătura nețesută se va lipi de blugi.
Cum să reparați blugi uzurați

Completăm utilajul cu un fir albastru (care se potrivește cu blugii). Bobina ar trebui să aibă același fir, dar puteți folosi unul apropiat (negru pentru țesătură închisă, alb pentru albastru deschis). Vom coase pe partea din față.
Începem să punem liniile de la cusătură până la locul unde se termină zona uzată. Cusătura trebuie să se potrivească cu direcția modelului pe denim. Utilizând pârghia mașinii de cusut „invers”, așezăm linia în direcția opusă, revenind la cusătura produsului.
Cum să reparați blugi uzurați

Punem liniile cât mai aproape unul de celălalt. În acest fel, coase întreaga zonă ștersă.
Cum să reparați blugi uzurați

Din partea greșită va arăta după cum urmează.
Cum să reparați blugi uzurați

Am tăiat secțiunile ne-cusute ale țesăturii nețesute cu foarfece aproape de linie.
Cum să reparați blugi uzurați

Blugii reparați arată îngrijit, iar țesătura la locul darnului este strânsă și de încredere.
Cum să reparați blugi uzurați

Blugi Darn cu propriile mâini a fost foarte simplu, iar lucrul preferat va dura mai mult de o lună.
Comentarii (1)
 1. Moza
  #1 Moza vizitatori 26 aprilie 2019 17:41 p.m.
  1
  Multumesc! De curând, au făcut-o și au restaurat, au dărâmat, și acum au descoperit mâna a doua! și nu s-au agitat atât de mult pe blugi uzurați: luăm câteva perechi de aproape noi (ușor utilizate) care se poartă ca toți, apoi îl aruncăm. Pysy: Oamenii noștri au sărăcit, aici sugerează blugi darnici

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat